resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1648
    tarık çamdal'ın bir anadolu kulübünde alacağı yıllık ücret ne olur ? önce bu soruya cevap bulalım. 700-800 bin euro. en iyi ihtimalle. bakın en iyi ihtimalle diyorum. şimdi bu adamın bizde 2019'a kadar sözleşmesi var. ve bu sezonun devre arasından itibaren sözleşme sonuna kadar yani 3.5 yıl için alacağı garanti ücret 5 milyon 135 bin euro.

    tarık'a hangi anadolu kulübü bu kadar zaman için böyle bir para verebilir. el cevap; hiçbir anadolu kulübü bu kadar para vermez. ne verebilirler peki. en iyi ihtimal dediğimiz tutarı dikkate alırsak yani 800 bin euro diyelim, 3.5 yılda alabileceği para 2 milyon 800 bin euro olur. alacağımız bonservisi de maximum 1 milyon euro olacağını düşünürsek, tarık'ı elden çıkarmak bize herşeye rağmen 1 milyon 300 bin euro tazminata mal olur. alacağımız bonservis parasını da tarık'a vermek zorunda kalacağız yani. ve buna rağmen zarar.

    transfer edilmesine kızamıyorum çünkü o dönemin şartlarında buna mecburduk. ama tarık'ın nereye geldiğinin farkında olmaması, bir türlü gelişmemesi veya geliştirilememesi değiştirilebilir şeylerdi. onu ileriye taşımak biraz da bizim elimizdeydi. ama maalesef elimizde patladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın