resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10745
    16 ocak 2015 galatasaray sivasspor maçında attığı golden sonra dördüncü yıldızı işaret ederek kendini ve takım arkadaşlarını gösterdi. yani taraftara "bu yıldızı biz kazandık, ben de bir sürü gol attım siz kimi ıslıklıyosunuz amk?" demek istedi.

    valla burak, geldigin ilk sezon dısında ben hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olmadım performansıdan. kabul çok gol attın ama baltaladığın futbolumuzla kaç golden ettin bizi allah bilir. hele bu sezon performansında dibi görmüşsün, taraftar da aldıgın parayı haketmedigini düşünüp seni ıslıklıyor. senin o taraftara atar yapma durumun yok, iyi oynadığında bu taraftar seni hep kucakladı çünkü. 3-1 kazandığımız kophenag maçından örnek vereceğim ben de, sayısız gol kaçırdın ama belki de en çok begendigim maçlardan biriydi seni hep mücadele ettin.

    ya takımdan ayrıl, ya takımdan ayrıl birader. ben artık kafa topu indirebilen, duvar olabilen, kendi başına da pozisyon yaratabilen bir forvet istiyorum galatasaray'da. en azından bu özelliklerin biri olsun galatasaray forvetinde ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın