• 176
    galatasaray taraftari burak'tan 3 senedir illallah etti. yerine de hamza topcu aldirmadi. umut'a uzuluyorum bu baglamda. umut'un karakteri belli yetenegi de ortada. bizi bu yetenege muhtac edenler kabahatli. ayni cumleleri burak icin kullanabilirdim belki ama hayir. burak herseyin farkinda ve cakallik pesinde. 4. yildizi gosteriyor utanmadan. ne zaman? penaltidan attigi golden sonra. burak efendi gecen sezon sampiyonluk yolunda son 8 hafta kac gol attin da bize yildiz gosteriyorsun?

    olayin diger boyutu ise sozum ona tam bagimsiz ultraslan cephesi. neymis oyuncu gole giderken isliklaniyormusmus. cok da seyime. bu faydaciligin skor taraftarliginin itirafidir. burak iyi de oynasa kotu de oynasa defedilmek isteniyorsa isliklanir. yuhalana yuhalana da defolup gidecek bu takimdan. asil skandal sabri'nin isliklanmamasidir. herhalde yerine adam alindi diye sabredildi.

    neymis mac sirasinda isliklanmayacakmismis. valla kimsenin florya'ya gidip futbolcu isliklayacak ne zamani var ne de mesaisi. o isi yapmak isteyen varsa buyursun yapsin. lakin kendi ikiyuzluluklerini ve adamciliklarini millete sivamasinlar. ulltraslan bugune kadar mac sirasinda oyuncu yuhalamamis midir? 2.lik macinda mancini'yi isifaya davet eden ultraslan kim ki gelmis galatasaray taraftarina bildiri falan okuyor?

    bosuna cirpinarak kamuoyu olusturmaya calismalari da ayrica komik. fikri hur vicdani hur taraftar diledigini alkislar diledigini yuhalar. galatasaray formasini emevilerin kur'an sayfasini mizraklarin ucuna takmalari gibi kullananlara da gerekli cevaplar verilir.

    galatasaray taraftari ultraslan'dan bagimsizdir. onun bildirilerini de takmiyor. bu da hazmedilecek elbet.

    edit: rakip takim isliklanmamismis. rakipten cekinecek ne vardi birader? catir catir yenecegimiz zaten belliydi. yani arguman bulunamiyorsa kasmayin derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın