• 172
    eğer ıslıklayanlardan sözlükte olanımız varsa mutlaka yaşamıştır ki, ciddi ciddi özenli bir halısaha mücadelesi sırasında üzerine düşeni yapamadıktan sonra üzerinizde hissettiğiniz baskının ve üstüne arkadaşlarınızdan duyduğunuz bağrınmaların size ne kadar engel olduğunu hatırlayın. 11 adetten herhangi bir x oyuncusunun bu hissiyatı lehine çevirebilecek kapasitesi olmayan, dargın olmayı seven, pışpışlanmayı beklemeyi huy edinmiş, motivasyon futbolcusu olan, "nası attım ama ha"cı zihniyette bir oyuncu olduğunu da önümüze koyalım. islıklanmak onun neyine? yararına mı zararına mı? gördüğümüz üzere zararına oldu olmaya da devam edecek. peki ıslıklayan galatasaray taraftarının bu oyuncunun iyiliği için daha fazla sabredecek güce sahip mi? burak bunu onlara göre haketmiyor. bu formayı da haketmiyor yine onlara göre.

    burak'ı ben de beğenmiyorum. kötünün iyisi olarak gördüm yıllarca ve iş(işi gol atmak, ama kritik ama boş gol) yaptı. ama ıslıklayarak bir yere getirilebilecek ya da bir yerden gönderilebilecek oyuncuları artık bizim tanımamız gerektiğini düşünüyorum. galatasaray'da hiçbir oyuncu ıslıklayarak gönderilmez. iş florya'da biter. sosyal medya aydın yılmaz'ı gönderdi diyecekseniz de sosyal medya çıkalı 5 yıl oldu. 5 yılda bir aydın yılmaz. başarı oranını siz kestirin.

    tekrar söylüyorum. bu takımın galibiyet serisine ihtiyacı var. islıklayanın da islığa maruz kalanın da ıslıklayanı eleştirenin de galibiyet serisine ihtiyacı var. devşirin aklınızı başına...
App Store'dan indirin Google Play'den alın