• 160
    kötü oynuyor, gol de kaçırmış sinirlenmiş o an ıslıklamışsın, kendince haklısındır da. ama orada bırakacaksın arkadaşım. bekle maç bitsin maç bitince ıslıkla. kimse bayılmıyor burak'a. herkes farkında takıma zararı olduğunun. burak'ın takıma zarar verdiğini görüyorum diye kendini futbol profesörü sanmanın bi alemi yok.

    bütün maç elinde telefon fotoğraf, video çek. sivas ataklarını ıslıklama, burak yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldığı an ıslık çal. ya adam kaleciyle karşı karşıya, belki de gol atacak neyini ıslıklıyorsun. sivas atağını ıslıklamayan sen burak yılmaz diye orada galatasaray'ın karşı karşıya pozisyonunu ıslıklayıp burak yılmaz'dan önce sen pozisyonun içine ediyorsun. burak yılmaz'a tepki göstereceğim diye galatasaray'a zarar vermenin açıklanabilir bir yanı yok.

    sen orda burak yılmaz'a her top gittiğinde onu ıslıkladığın zaman sahadaki 11 oyuncun da bundan olumsuz etkileniyor. rakip tribünler kendi oyuncusunu ıslıklıyor diye morallenip bi anda psikolojikman maça ortak oluyor. ne gerek var böyle şeylere.

    en komiği de orda sen ıslıklarken burak yılmaz'a tezavhürat yapanların bunu burak yılmaz'ı gerçekten çok sevdikleri için yapıldığını sanman. mevzuyu hiç anlayamamışsın bile.

    --- alıntı ---
    tepkini ya maçtan önce ya maç sonu koy. unutma ,90 dakika sahada 11 parçadan oluşan galatasaray var.

    alpaslan dikmen.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın