• 155
    takıma zararlıdır ama bu davranışın galatasaray'a verdiği zarar burak yılmaz'ın ve hak etmediği paraları kazanan diğer futbolcuların verdiği zarardan yüzlerce defa küçüktür.

    nasıl ki kangren olan kolu kesip vücudu kurtarıyoruz, nasıl ki kanserli hücreyi öldürmek için bütün vücuda kemoterapi uyguluyoruz, burak yılmaz'ı göndermek için gerekirse bir iki maçta puan kaybedeceğiz ama geleceğimizi kazanacağız. bundan sonra hiçbir futbolcunun yan gelip yatarak, rezil bir performans ortaya koyarak galatasaray'da keyfine bakamayacağı herkesçe anlaşılacak. teknik direktör ses etmese bile, yönetim ses etmese bile taraftar onların yakasını bırakmayacak. galatasaray kimsenin babasının çiftliği olmayacak.

    ulan bu adam çin'e gitmeyi kabul etmediği için hem 5 milyon euro'luk bonservis bedelinden, hem de kasamızda kalacak olan 1.5 milyon euro'dan olduk. şimdi burak ve umut hiçbir işe yaramadığı için, bu ikili eşek yüküyle para alırken üstüne üçüncü bir forvet almak zorundayız. onu da alınca avrupa'dan men mi edileceğiz, transfer cezası mı alacağız belli değil. yüz küsür yıllık kulübün iki tane futbolcu yüzünden düştüğü hallere bak.

    bu adamların bu takıma verdiği zarar bu kadar büyük ve hayatiyken hala "ama takım olumsuz etkileniyor, kötü oynasa bile neticede armamızı taşıyor ıslıklamamak lazım" diyenleri hakikaten anlamıyorum. tamam reis ıslıklamayalım, peki bu adamları göndermek için ne yapalım sen söyle. arabalarını mı yakalım, gazeteye "gidin lan bu takımdan" diye ilan mı verelim? tribünden burak ve umut'un gözüne lazer tutup kör mü edelim?

    ne yapalım sen söyle kanka?
App Store'dan indirin Google Play'den alın