resim
Sébastien Romain Teddy Haller
Takım:Leganés
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 24
    defalarca buradan ve galatasaray.org scout önerilerinden seslendiğim gibi yine sesleniyorum iş işten geçmeden alın bu adamı, bizim ligde geldiği gibi fark yaratır.

    bazı kardeşlerim var, adamın tek maçını izlemeden holanda liginden gelecek forvetten hayır gelmez düşüncesine sahipler. haller'i oynadığı ligle değil oyun tarzı ile değerlendirmek lazım, tekrar yazmak zorunda hissediyorum; haller fernandao tarzında bir futbolcu ve daha yetenekli, üstelik genç. biraz daha hızlı olsa her ligde yıldız olur, mental olarak kendini geliştirirse yıldız değil efsane olur gittiği kulüpte.

    bazıları da diyor ki hollanda liginden son 10 senede çıkıp başarılı olmuş oyuncu sayısı iki elin parmaklarını geçmez(ki bu düşünceyi bile tartışmam net ayak parmaklarını hatta ayaklarını kolunu bacağını kafanı toplasan yine daha fazlası çıkmıştır). hiç bakınız mı iki elinizde kaç parmak var ve hiç düşündünüz mü bizim ligimizden bırakalım 10 seneyi bütün futbol tarihimiz boyunca kaç başarılı futbolcu çıkmış yurt dışına.

    velhasıl kelam damiao'ya ya da bir başka futbolcuya vereceğimiz yıllık ücrete oranla daha düşük bir ücret isteyeceğini düşündüğüm(uhtrect 6-7 milyondan aşağı bırakmaz diyordum 8.5 muhabbetleri dönüyor norwich için) haller'i transfer etmek hem uzun vadede daha ucuz bir transfer olacaktır hem de kesinlikle aradığımız tarzda bir forvet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın