resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 663
    ben, takımın köklü bir yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyduğunu düşünen bir taraftar olarak kendisinin hakan balta ile dönüşümlü olarak oynamasına sıcak bakıyorum.

    arkadaşlar; 21 yaşında pozisyon bilgisi eksik olmayan, hızlı ve çevik bir stoper var ise zaten bizim bir seviye üstümüz bir takımda forma giyiyordur. pozisyon bilgisi oynadıkça gelişen bir durum. hız ve çeviklik inanılmaz gelişmeyebilir ama bu eksiler (ki hızlı stoper sayısı dünyada çok değil) pozisyon bilgisi ile kapanabilir. koray geldiğinde mevcut yabancı sınırı çerçevesinde ideal stoper hattımızın koray-semih olmasını istyordum ki semih serbest düşüşle bu yükün altından kalkamayacağını gösterdi.

    öte yandan; 22-23. haftalar gibi puan farkını kapatamamamız durumunda denayer ve koray göbeğe carole ve linnes kanatlara atılarak sezon sonuna kadar değişik bir tandem denenebilir. düzenli 5-6 maç arka arkaya oynamadan "sezonda 10 maç yaptı" diyemeyiz. bir maç oynayıp 4 maç oynamamak farklı; 5 maçta arka arkaya oynayıp özgüven kazandıktan sonra oynamak farklı bir durum.

    fizik olarak en ufak bir eksiği yok. hataları var ama yaşı genç ve hatalarına rağmen performansı semihin üstünde. en azından ne alacağınızı biliyorsunuz. ha 5-6 maç oynasın ne alacağımız dışında ne alabileceğimizi de görelim isterim. 5-6 maç sonrasında oynamalı mı yoksa yedekte mi beklemeli konusunu daha net konuşabiliriz diye düşünüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın