resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3639
    bu adamın biraz yeteneği var, en azından vardı bir zamanlar. arkasında oynayan oyunculara bağlı değişen bir durum değil bu. zamanında gol olur dediğimiz, hatta oradan hayatta atamaz dediğimiz golleri de attığına şahit olduk. ancak futbolcuda, özellikle santraforda, mental açıdan sağlıklı olmak çok önemli bir durum. bu adamların performansları attıkları gol sayısı ile doğru orantılı ilerliyor veya geriliyor. geçtiğimiz sezondan beri bu açıdan inanılmaz düşüşte bir oyuncu umut. yani bu saatten sonra da düzelmesi oldukça zor görünüyor. geçtiğimiz senelerde belki bu kadar göze batmıyordu, takımın performansı umut'un açıklarını kapatıyordu. o zaman da mücadele ediyordu, şimdi de. tek fark o zaman gol atabiliyordu ya da kendisine gol atabilecek ortamı bulabiliyordu ancak artık işler öyle değil. burada biraz takke düştü kel göründü olayı var.

    şimdi biraz karakterden bahsetmek istiyorum. tamamı ile kendi görüşlerim katılmak zorunda değil kimse, farklı düşüncelere saygım sonsuzdur. bu adam bence sahada elinden geleni yapıyor ama kapasite bu işte ötesi yok. özveri her oyuncuda olması gereken bir nitelik ve galatasaray gibi bir his takımında yeri kritik. bugün sahaya o halde çıkması da bu özveriye örnek gösterilebilir. kendisini bu açıdan burak ile karşılaştıracak olursak burağa nazaran kendisi daha iyi niyetlidir diye düşünüyorum. o yüzden emeğine çabasına sonsuz saygım var ancak kendisinden yararlanmak artık mucize gibi.

    tabi ki burada amacım adam özverili, çabalıyor diyip aksayan yönleri göz ardı etmek değil. dediğim gibi bunlar bir oyuncuda olması gereken nitelikler ancak umut'un artık bu takıma kazandırabileceği herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın