resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1426
    geldiği günden beri takıma olumlu anlamda bir katkısını görmedim. futbol olarak çok ama çok kötüyüz. devre arasında budama yapacak diye bir umut yorum da yapmadım. nerede hocam senin budaman?

    kimi yolladın bu takımdan hani nerede? ben artık kadro dışı bırakma falan istemiyorum, sonra hoca değişiyor birşey oluyor, hooooooop leş adamlara yine forma şansı. ne zaman yollayacaksın sabri'yi bursa'ya veya herhangi bir yere? emre çolak'ı yollayarak mı budama yapacaksın? bu mu adaletin? türkiye liglerinde sabri'yi kesemeyecek bir adam var o da tarık zaten, yolla gitsin yahu. sanki hiç mi yapmadık parasını ödeyip başka takıma oyuncu göndermeyi. yollayın oynasın eskişehir'de. eşşek gibi de ödeyin parasını. görmek istemiyorum yahu şu adamları galatasaray forması altında. yolla jem paul karacan'ı. neyini göreceksin oynatıp da hamza'nın kazığı işte. daha ne kadar oynatacaksın umut'u, ne halt etmeye verdirdin 2.5 milyon euroyu donka, niye takasa girmedin? 1 milyon da olsa umutu yollasaydın ya, yapsaydı ya umut paradan feragat ederek bir özveri. maskeyle çıktı diye tüm ahmak basın mensupları ve galatasaray düşmanları herifi pohpohluyor. bak sen bundan sonra umut'u bir dakika oynatmayıp volkan pala'yı her maç oynatsan bu taraftar zerre ses yapmaz. hani budaman? ne zaman budayacaksın yasini? bu rezil performanslarından sonra verecek misin yine formayı yasine? forvet aldırmadan mı geçeceksin devre arasını? 4 gün sonra lig maçı var, nerede hocam forvet? yahu umut oynayacağına koy şu sinanı forvete. adam alamasan da, çık de ki bir bok olmaz bu forvetlerden 4-6-0 oynayacağız de ona bile razı yahu bu taraftar. yapacağın şey çok basit:

    1) sabri ile kesinlikle yollar ayrılacak artık, sezon sonunu bile beklemeden yollayabiliyorsan yolla, yapamıyorsan ver parasını feshet sözleşmeyi gerekirse, bak nasıl alırsın taraftar desteğini arkaya. mazallah sen gidersin sezon sonu, yeni bir hamza gelir kalır seneye falan da kanser oluruz hepimiz sonra.
    2) tarık'ı da yolla eskişehire kiralık öde parasını da; orada toparlayabilirse bakarsın. büyük ihtimal bir halt olmaz, tehdit mehdit edip az bir paraya feshedin sözleşmesini.
    3) umut'u kasımpaşa'ya şu anda parasız falan verebiliyorsan ver gitsin, hata yapmışız para da istemiyoruz bunu alın de ya.
    4) bir forvet al, alamıyorsan da sinanı koy forvete, burak zaten ya fiziken ya da mental olarak sakat. oynatmasan da olur, otursun yedekte. yok trip olayına girerse bırak kadro dışı.
    5) jem paul karacanı yolla gitsin yahu, versen ingiltere 3. ligine anca gider bedavaya bu herif, bak o kadar kötü.
    6) şu stoper ikilisini bir zahmet denayer - chedjou yap. rotasyona da balta'yı sok. semih'i kesinlikle ilk 18e dahi alma kendine gelsin biraz, bu koray da şu semihi kesemiyorsa harbi o kadar leşse, yolla onu da kiraya miraya.
    7) yasin'i bırak kadro dışı 3-5 hafta aklını başına devşirsin, baktın olmuyor çık açıkla bu heriften bir yol olmaz engin baytar vol2 de biz anlarız.
    8) bir kadro istikrarı yakala artık, kupa mupa devam et bir süre aynı kadro: muslera - linnes, chedjou, denayer, carole, selçuk(bilal), donk, poldi (sinan), wesley, olcan, poldi (sinan) yap. arada emre çolak ve rodriguez form yükseltebilirlerse koy onları da kadroya. defansta adam eksilirse koy baltayı, kaydır denayeri falan sağa gerekirse. arka arkaya 5-6 maç kastamonu falan demeden aynı takım bir oynasın, bir ne oynuyorlar anlayalım. çıldırdık artık yeter da!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın