resim
Charles Austin
Takım:Swindon Town
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.88
Uyruk:İngiltere
  • 48
    kendisi uğruna çılgınca uzun uzun cevap niteliğinde yazılan yazılar var, böyle bir adamdır işte. insan üzülüyor. :(

    charlie'ye dönersek, charlie'nin benzeri bir santrfor ülkemizde yok bence. varsa da, birkaç gömlek altında. eto'o, van persie, mario gomez denilen adamlar belirli bitiricilik meziyetine sahip olup, başka birkaç numarasıyla bunu pazarlayan adamlar. mesela gomez güçlüdür, iyi pozisyon alır. van persie'de muhteşem bir sol ayak vardır, 10 numara özellikleri de vardır. eto'o ise hem çok tecrübelidir, hem de yeteneği üst düzeydir, 10 numara özellikleri barındırmasıyla birlikte süratini yaşına göre kaybetmemiştir diyebiliriz.

    charlie ise, bambaşka bir forvet. golcü vuruşlarının yanı sıra, iyi bir fiziği var. hava toplarında iyi. charlie için bazı arkadaşlarımız pası zayıf demiş. görece haklılar. charlie'den sneijder gibi, felipe melo gibi uzun pas bekleyemeyiz. ama charlie basit üçgenlerde, basit duvar olup pas çıkartma aksiyonlarında, çoğu tek pas aksiyonunda gayet yeterlidir. ek olarak hantal değil kendisi. yardırmıyor. ama hantal değil. top sürmediği için fazla, hızını sadece araya atılan toplarda görüyoruz. şöyle diyeyim, drogba'dan süratli, burak yılmaz ile dar alanda benzer sürate sahip, geniş alanda büyük ihtimal burak yılmaz kendisinden süratlidir. umut bulut'tan pek aşağı kalır yanı yoktur. van persie'den kesinlikle süratli. gomez'in son koşu performansı ise muallakta olduğundan benim için, kıyas yapamadım. ama charlie hantal değil demek istediğim bu. sadece top sürmez fazla. hani beliri seviyede bunu da yapar da, kendisi top sürmez. daha çok duvar olayım 10 numaram atsın, duvar olayım kanada açayım, şurada bir üçgen yapsak biri benim arkamdaki boşluğa sarkar gol atar, dur şu topu sırtımı dönük saklayayım takım ileri bir çıksın nefeslensin kafasında bir adam. zaten takım oyununa yatkın, bir de takım 4-2-3-1'i kendisiyle oynarken topu ileride tutmaya çalışırsa, charlie takım oyununa daha da önem veren bir hale bürünebilir.

    15-20 gol bandında takılacak bir charlie, diğer özellikleriyle takımı da oynatacağından muazzam yararlı olur.
    ama ingiltere'den oyuncu almak zor.
    ve galatasaray mevzusu sadece çok alt seviye bir iddia.

    gelirse olay olur. adıyla değil ama oyunuyla drogba'nın da önüne geçebilir kendisi. alırsak ve uzun süre tutarsak, bomba bir olay olur.
    galatasaray'a da yakışır bu tarz bir forvet. elmander'den drogba mükemmel bir tattı.
    elmander ve drogba gibi iki mükemmel forvetten sonra çok bekledik, çok özledik. çok.

    türkiye'den kendisini istatistik manasında kıyaslayabileceğimiz forvet var mı ? var. ama işte en çok gol atan, istatistik yapan ödüle ulaşamıyor. en çok gol atan güzel oyun da vaadetmiyor. güzel oyun da yeterli olmuyor. ne yapmalı ? güzel oyunu doğru oynamalı, bunu yaparken yeteri kadar atmalı, attığından az yemeli. austin'in forvette olduğu takım ileride topu tutar. bununla birlikte diğer parçalar da güzel seçilirse, bu parçalar güzel korunur ve oynatılırsa, o takım oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın