resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 723
    vay amına koyim sayın seyirciler. bu adama dilenen insanlar var lan. hatta ünal aysal ile falan karşılaştıranlar var. ya afghjdfgj ben buna çok gülerim. bu sözlükte hakikaten çok enteresan işler oluyor.

    bu adam 4 sezondur başkan. (ya da 3 bilemedim)

    stadyum hala bitmedi, mali yapının herhangi bir şekilde iyiye gittiği yok (en son 1 milyar tl borç açıkladılar), lig şampiyonluğunu geçtim gazonuna bile kupa yok, en büyük başarıları uefa ligi'nde 4. tura çıkıp çılgınlar gibi sevinmek.

    ve siz bu adama mı imreniyorsunuz? ulan karşılaştırdığın ünal aysal beşiktaş'la hemen hemen aynı oranda borçla bıraktı galatasaray'ı. üstüne ligde 2 şampiyonluk aldın. süper kupa aldın. cl'de çeyrek finale çıktın. hala onun aldığı futbolcuları oynatıyorsun. erkek basketbolda on yıllar sonra şampiyon oldun. kadın basketbolda avrupa şampiyonu oldun, kadıköy'de kupa kaldırdın ama sen hala fikret orman mı diyorsun? beşiktaşlı'lar aynı başarıları fikret orman ile yaşasalar dinlerini fiktret ormanizm olarak değiştirirler.

    bugün o "çok iyi kadroları var" dediğiniz beşiktaş ya da fenerbahçe'den 1 tane bile futbolcu 2.5 sene önceki galatasaray'ın 11'inde yer bulamazdı kendine. he tamam he devre arasında ontivero'yu transfer ettik biz. bir bitmediniz yeminlen ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın