resim
Ergün Penbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 267
    kalite denen şeyin doğuştan geldiğini, aradan uzun zaman geçse dahi ortadan kaybolmadığını bizlere bir kez daha hatırlatmış efsane futbolcumuz, güzel insan.

    4 büyükler salon turnuvası diye saçma sapan bir turnuva yapmış adamın biri. amaç efsane futbolcuları yeniden izleyebilmek, eğlenmek, keyif alabilmek. gel gelelim ne futbolcuların ne de oraya maç izlemeye giden taraftarın niyeti hiç de öyle değil gibi görünüyor. alt tarafı bir gösteri maçında futbolcular birbirini sakatlamaya yönelik oynuyor, her faulden/ikili mücadeleden sonra birbirleriyle ağız dalaşına giriyor, izleyiciler sahaya yabancı madde atıyor. şaka gibi bir milletiz ya. keyif için yapılan bir etkinliğe bile fanatizm sokmayı başarıyoruz. bunda seyirciler kadar sahadaki futbolcu eskileri de suçlu. gereksiz derecede agresif hepsi.

    şu saçma turnuvadaki onlarca gereksiz ismin yanında ergün penbe gerek görüntüsüyle gerekse duruşuyla adeta bir pırlanta gibi parlıyor lan. jilet gibi saç sakal traşını olmuş da gelmiş. adam eski yıllardaki gibi efendi efendi zamanı geldiği zaman görevini yapıp işine bakıyor. ne rakibe karşı bir ters hareketi var, ne bir sürtüşmesi var. beyefendiliği ile benim gözümde şimdiden bu turnuvanın adamı olmuştur. ne güzel adamsın be sen ergün abi. iyi ki bu formayı terletmişsin. gurur duydum bir kez daha. böyle güzel insanın bahtı da güzel olmuş ki, doğum gününde uefa kupasını kaldırmak nasip olmuş kendisine.

    seviyoruz seni canı gönülden! :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın