• 14116
    ligin ilk yarisinda 17 macta 30 puan alan takim. ikinci devre oncesi bir orta saha, bir sag bek, bir kanat ve bir santfor transferi yapilacagi konusuluyor. uzerine bir de sakatlarinin iyilesmesi durumunda ligin ikinci yarisinda ciddi alternatifli ve gedigi olmayan bir kadroyla mucadele edecek. son 3 sezonda sampiyon olan takimlarin kazandigi puan 74'u asmamis. bu sene devre arasina iki takimin cok guclu giriyor olmasi dezavantaj, ancak galatasaray'in fikstur avantaji var.

    sonuc su: galatasaray ikinci devrede 2.5 puan ortalamasinin altina dusmezse sampiyonluk yarisinin disinda kalmayacaktir. yani kalan 17 mactaki 51 puanin 42-43'unu almasi gerekli. baska sekilde ifade etmek gerekirse galatasaray asagi yukari her 5 macinin 4unu kazanmak durumunda. 17 macta 13 galibiyet, 2 beraberlik, 2 maglubiyet gibi bir performans gerekenin minimumu. ayrica besiktas ve fenerbahce'ye karsi galibiyetten baska skor almak kabul edilebilir degil.

    bu durumda bir mucize beklendigi ortada. asil hedef kadroyu yenileyebilmek, genclestirmek ve oturtmak. bunu yaparken de ligi ilk 2 icerisinde bitirmek. oyle ki galatasaray yaz transfer donemine girdiginde hala "revizyon"dan degil, 2-3 nokta atisi transferden bahsediyor olmali. boylece galatasaray sampiyonlar ligi sansini surdurur, kaliteli oyunculari cekmeye devam eder, ve sampiyonlar ligi elemesine revize edilmis degil oturmus bir takimla girer.

    bunlarin ne kadari mumkun, onu zamanla gorecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın