resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4620
    büyük ihtimalle bu sezon takımı inter, serie a' da şampiyonluğa ulaşamayacak.

    juventus şu an puan farkını 3'e indirmiş durumda. ek olarak juventus, eksik gördüğü yerlere devre arasında çok rahat transfer yapabilecek ekonomiye sahip. 3'e inen puan farkını bu ekonomik rahatlıkla elinde tutan juventus, bu sene yeniden yapılanan inter'i geride bırakabilir. çünkü aradaki puan farkı çift hanelerden 3'e kadar inmiş. bu juventus'un daha çok puan kazanmaya başladığını ve daha formda olduğunu gösterir. bana kalırsa vidal gibi, pirlo gibi adamları gönderdikten sonraki adaptasyon süresini çok çabuk atlattılar.

    ha bu demek değildir ki mancini hocam kötü hoca. inter şu an ne kadar güzel takım savunması yapıyor olursa olsun, neredeyse toplama bir takım. bu seneyi şampiyonlar ligi potasında bitirip, seneye aynı savunmayı muhafaza ederek daha güzel hücum ederlerse, juventus'a karşı daha rahat durabilirler.

    serie a inter ile, roma ile, napoli ile, juventus ile, milan ile, alttan bastıran fiorentina ile, lazio ile güzel. juventus'un alıp götürdüğü seneler iyice can sıkıcı olmaya başladı. ek olarak, milan için de jose mourinho harika bir hoca olur kanaatindeyim işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın