• 14111
    takımda, ufak istisnalar dışında, herkesin kesinlikle kalmasını istediği 3 isim var: muslera, sneijder, podolski. yani biri çıkıp da biz 3 futbolcumuzun yanına 8 ilk 11 transferi yapacağız dese taraftar formaları giyer, atkıları alır konvoya çıkar.

    bir de bunların yanında eh işte, sorun değil kalsın, ileride durumlar tamamen düzelince onların yerini de doldururuz denilen adamlar var. mesela sol bek için carole böyle bir isim. hiç kimse adını kesin kalması gerekenlere yazmıyor, ama büyük çoğunluk da kalabilir gözüyle bakıyor. yine chedjou böyle bir isim. selçuk inan'ı da yanına sağlam bir orta saha alınırsa bu gruba koyabiliriz.

    bir de ilk 11'de oynamasın, yedekte dursun ama gönderilmesi çok elzem değil denilen adamlar var. yasin öztekin bunların başında geliyor mesela. bir diğeri emre çolak ve belki koray günter.

    bunların dışında kalanlar taraftarlarca gönderilmesi istenen adamlar. sabri sarıoğlu, tarık çamdal, semih kaya, umut bulut, burak yılmaz ve diğerleri. yönetimin acele etmeden, buna göre bir yapılanma gerçekleştirmesi lazım. galatasaray darülaceze değil. burak yılmaz gitmek istemiyor mu? sabri'ye yaptığını yapıp a2'ye göndereceksin. eminim orada bize daha faydalı olur. mobbing yapacaksın gerekirse ya. bu ülkede 1500 liraya çalışan özel şirket elemanlarına sayısız mobbing uygulanıyor. kamu kurumları zaten mobbingden geçilmiyor. milyon euro alan adamın mobbinge uğraması sikimde olmaz açıkçası.

    gelelim alınacak adamlara. burada genelleme yapmak istemiyorum çünkü farklı düşünüyor olabilirim. ben şahsen drogba, sneijder gibi adamlara değil de telles, carole gibi adamlara yönelik transfer politikası görmek istiyorum. gerekirse yıllık 10 milyon euro'yu scout'a ayırıp dünyanın en iyisi ol bu konuda. eminim getirisi otelden daha iyi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın