resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3507
    daha önce yazdım istedim cevaplara ulaşamadım, bruma'nın opsiyonu hangi maddeleri içeriyor tam olarak, sene sonu oldu da sociedad istedi bruma'yı verecekleri para belli zaten bruma kalmak istemiyorum sociedad'da derse zaten tamam peki bizim satmıyoruz deme gibi bir hakkımız var.

    alıntı

    sarı-kırmızılı ekibin kap'a gönderdiği bildirimde, "profesyonel futbolcumuz armindo tue na bangna (bruma)'nın real sociedad de futbol (real sociedad)'a 2015-2016 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. buna göre, real sociedad şirketimize 1.900.000 eur tutarında geçici transfer ücreti ödeyecek olup, 30 nisan 2016'ya kadar 7.500.000 eur bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir."

    bu kiralık işi yine amrabat işine dönmez umarım.

    bruma'nın bence bu takımda yeri var ve çok büyük işler yapacak. adamın gitme sebebi psikolojik sebepler kendisini yalnız hissetmesi falan filan. zaten bildiğim kadarı sıkıntılı bir çocukluk geçirmiş. adam aile ortamı arıyor geldiğinden beri ft,mancini,prandelli,hh gibi hocalar ile çalıştı hep kaos oldu hep olay. zaten bildiğin daha çocuk bu sosyal medya hesaplarından sevgi gösteri yapınca adam mutlu oluyor. o bütünlük yakalanırsa başarı gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın