• 14096
    sneijder'den gelecek olası kötü haber ile 2010-11 sezonuna uçarak dönecek takım. kadroya bak be:

    muslera
    tarık semih hakan olcan
    selçuk chedjou jose
    poldi yasin
    burak

    of of of. yedekte süperstar 9 numara var.

    2010-11 sezonunda bir marş vardı fener maçı öncesi.

    fener'i yenin sonra da gidin diye. ben sansür yemiş versiyonunu yazdım, dileyen bulabilir youtube'dan. tek misyona arena'da fener'e yenilmemektir mevcut oyuncuların. marşı tribünden rahatlıkla söyleyebilirim.

    inanılmaz bir erozyon yaşandı, ne zaman ve nasıl toplanır bilinmez.

    futbolla ilgili birim için konuşuyorum: sevdiğim insan sayısı çift hanelere çıkmaz. hem yönetim hem teknik ekip hemde oyuncu bazında o kadar işlevsiz isimler var ki.

    transfer yapılmasına karşıyım bir de galiba. adı geçen adamlar doyurucu değil, her yerlerinden soru işaretleri yağıyor. kaç senedir transfer konusunda canımız bir kaç istisna dışında sürekli yandı.

    2. yarı sinan kesilmesin mesela. faslı bir adam geçiyor hollanda'da oynayan. 21 yaşında 9 gol 3 asist yapmış. adamın haberini okur okumaz amrabat geldi aklıma. yapılmamalı artık, iş işten geçti. kim iyi adamına devre arasında satar.

    donk alınmış, sağ bek ve birde pivot santrafor alsınlar daha da bir şeye gerek yok. bir an evvel de temizlik için neler yapılırı düşünmesi lazım herkesin.

    dursun başkanın ekonomi konusunda becerikli olduğu için getirdiler, öyle deniyor ben kendisi hakkında yorum yapmak istemiyorum, acayip doluyum. neyse madem ekonomide bu kadar becerikli bu adam, 'umut' ediyorum ki başlamıştır temizlik çalışmalarına. cesur hamleler yapılmalı, yerli grubundan korkmadan kararlar verilmeli. işin ekonomik boyutu can sıkıyorsa bir plan dahilinde bu iş halledilmeli, taraftar da mümkün olduğu kadar bilgilendirilmeli. zaten o tayfa temelinde yapılacak temizlikte taraftar arkasında olacaktır kendilerinin.

    aydın ve yekta'nın hali ortada. bu tayfa belki o kadar dibi görmez ama hakettikleri parayla yapacaklarını da görmek isterim.

    ayrıca ilk yarı bitti, hepsi çok çalıştı malum, gece gündüz demeden emek harcadılar. iyi seneler hepsine, emekleri karşılığında hakettikleri paralarla iyi tatiller kendilerine. bu tatili çok haketmişlerdi, doya doya gezsinler. ikinci yarıda aynı üstün performansı kendilerinden bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın