resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5279
    adam galatasaray'dan önce lazio'da oynuyordu. geldi 3 şampiyonluk gördü. şampiyonlar liginde çeyrek final 2. tur gördü. lazio'da kazandığına nazaran çok daha iyi bir para kazanıyor. neden mutsuz olsun. maçta gol yediğinde kazanma hırsıyla tabiki üzülecek. üzülmezse kötü futbolcudur, paradan başka bişey düşünmeyen bir profesyoneldir zaten.

    ayrıca şunu da belirtmek isterim, kalemizde muslera olduğu için her gün şükrediyorum ama bizim taraftar muslera'nın bazı kurtarışlarını gerçekten çok abartıyor. benim için muslera'nın iyi kaleci olduğunu gösteren kurtarış geçen sene mersin idman yurdu maçında yaptığı kurtarıştır. bu sene kerim frei'ın plasesinde uzayarak yaptığı kurtarıştır. yada ismail köybaşı'nın karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalesinden zamanında çıkarak yaptığı kurtarıştır. önceki sezon eskişehir maçında golle sonuçlansa da aynı pozisyonda arka arkaya yaptığı 3 4 kurtarıştır. hiç unutmam behzat uygur yediğimiz o golden sonra ''gol yerken bile yenilmiyorsun muslera'' diye twit atmıştı. ama 27 aralık 2015 kayserispor galatasaray maçında mesela selçuk dua etsin muslera'ya diye entry girmişler. arkadaşım o pozisyonda selçuk niye muslera'ya dua etsin. kayserili oyuncu mal gibi muslera'nın üzerine vurmuş o topu. ben kaleciyim diyen her kaleci o pozisyonu kurtarır zaten. selçuk o pozisyon için dua edecekse rezil bir vuruş yapan kayserispor'lu oyuncuya dua etmeli.

    twitterda görüyorum muslera'nın tuttuğu her topta deli gibi twit atıyor millet ve birçoğu sıradan kalecilerin bile tutabileceği cılız yada zor noktaya gitmeyen toplar. bu kadar abartmaya da gerek yok bence. sonuçta kalemizde özgüven kazanma ihtiyacı olan 20 yaşında bir çocuk değil dünyanın sayılı kalecilerinden muslera var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın