resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1366
    kendisinden çok umutlu değilim (yönetimin kendisini ve günü kurtarma hamlesidir bana göre) ancak gelip burada hamza hamzaoğlu'ndan bile kötü demek için akıl tutulması yaşıyor olması gerekir.

    şimdiye kadar taraftarın hh döneminde isyan ettiği her konuyu denedi bu adam.

    -jose rodriguez oynatılmıyor dendi------------------hoca oynattı şimdi hem kendisine hem rodriguez'e saydırılıyor.

    -chedjou orta saha oynatılsın denensin dendi---------------------hoca oynattı şimdi herkes bu adam orta saha oynar mı diyor.

    -sabri'den bıktık yeter illallah dendi----------------------hoca geldikten sonra sabri'nin opsiyonu iptal edildi ve kendisi forma şansı bulamıyor.

    -sinan gümüş oynatılsın dendi-------------------hoca hh'den çok şans veriyor kendisine.

    bunlara ekstra olarak kendisi henüz denayer ve carole ikilisinden hiç faydalanamadı. zaten ikisi sakatlandıktan sonra dikiş tutturamadık takım olarak.

    bu adam takımın başına gelip sezon ortasında kondisyon mu yükleyecek?

    takıma tek paslarla tiki taka futbolu mu oynatacak?

    gençlere yönelsin desen elindeki gençler yeteneksizler ordusu adeta. emre çolak diye bir adam var, oynatılmadığında ayrı oynatıldığında ayrı sövüyoruz burda entrylerde.

    son 5 senede rakip takımlara şöyle baktığın zaman en fazla 2 oyuncusu bizde oynayabilir derdik, şimdi fenerbahçe ve beşiktaş kadrosundan alıp gelsen ilk 11'de oynamayacak bir tane bile adam yok neredeyse. (muslera ve sneijder dışında).

    kadron berbat bir halde ama suçlu mustafa denizli. ne takımı kurmuş, ne kondisyon yüklemiş, ne de elinde finansal bir güç var ama suçlu mustafa denizli.

    işte bu zihniyet yüzünden ne yönetim değişir bu kulüpte ne de bu akıl tutulmaları biter.

    buraya gelip ilk 11 kuran arkadaşlara dün televizyonda izlediğim giray bulak'ın bir sözüyle yazımı bitireyim ; "taraftarın kurduğu ilk 11 her zaman kazanır çünkü sahaya hiçbir zaman çıkmaz".

    edit : elmanderilic uyardı sağolsun, giray bulak aracılığıyla duyduğum söz derwall'e aitmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın