resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7465
    bu adama inanmak istedim bu adama güvenmek istedim. ama yok abi nereden tutsan elinde kalıyor sezon bittikten sonra bu adamın yaptıkları. ya resmen tüm yaz boyu taraftar olarak bağırdık bu adama sesimizi duyuramadık. duyurduğumuz da ise bize liseli gibi küçük çocuk gibi trip attı, tavır aldı. lan sanki kötülüğünü istedik takımın çok değil sadece 3 bölgeye adam gibi transfer istedik.

    biz takımın eksiklerini tamamlanması için yaz boyu bağırdık, çağırdık resmen. ama eldeki oyunculardan da olduk. son gün son 6 saat kala melo ile telles gitti. hadi melo'yu bir şekilde anlarım sezon biter bitmez gitmek istedi falan bir sürü teferruatı var. ama telles nasıl gitti anlamış değilim gerçekten. kendisinden hiç memnun değildim ama kampta olan istekliliği falan gerçekten dikkat çekecek dereceydi. çocuğu gönderdiler carole 2 hafta cezalı kaldı sonra sakatlandı olcan form tutana kadar göbeğimiz çatladı. resmen transfer politikası nasıl kötü yönetilir? dersi verdi bize bu adam.

    adam sabri ve burak'a güvenerek transfer yaptırmadı ya akıl alır gibi değil gerçekten. şimdi yanar ateş forvet ve sağ bek bakıyoruz.

    aman abicim bundan sonra bizden uzak allah'a yakın olsun. 6 ay da yaptıkları ve getirdikleri için teşekkürler. bizden götürdükleri aşikar zaten onu da kendi vicdanına bırakıyorum. muhakemesini kendisi yapsın. hem kendi hem galatasaray kaybetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın