resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1340
    (bkz: #1861316)

    daha ilk denizli ismini duyduğumda üzülmüştüm. yönetimin ezbere hareket ettiğinin, hiçbir bilgi ve birikime sahip olmadıklarının en önemli göstergesiydi denizli seçimi.

    dursun özbek ısrarla istedi denizli'yi. şimdi gördü sonucu. ama futbolda seçimlerin, tıpkı satrançtaki gibi pardonu yoktur.

    hiç ısrara gerek yok. bu sezon şampiyonluk hayal. hemen yenilenme yoluna gidilmeli. denizli'ye teşekkür edilip gönderilmeli. seçimli genel kurula gidilerek iyi bir yönetim seçilmeli. yeni yönetimle, yeni bir teknik direktör ve üç-dört iyi futbolcuyla (ki bu futbolcular bonservissiz alınabilir) gelecek on yıl planlanmalı. teknik direktör genç ve heyecanlı olmalı. favre gibi birini alamıyorsak okan buruk iyi bir seçim olabilir.

    bizim takımın en büyük problemi koşma problemi. takım koşamıyor, orta sahaya hakim olamıyor, rakibin presine presle karşılık veremiyor.

    denizli'ye son bir diyeceğim var. arkadaş 27 aralık 2015 kayserispor galatasaray maçında, carole varken sol kanada tarık çamdal neden? buna mantıklı bir cevap ver ben yazı yazmayı bırakacağım.

    emekliliğini yaşa be hoca. bırak galatasaray'ın yakasını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın