resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10568
    rakip taraftarlari kudurtmasi bir yana kral adamdir. evet zaman zaman simarikligi olmustur ama kimseye kafa kesme isareti yapmamis ya da cussesine guvenerek kimsenin uzerine yurumemistir.

    ayrica galatasaray'a gelebilecek en iyi on liberoydu. tahminimce uzun bir sure onlarca cop alacagiz ama onun yerini o kadar dolduramayacagiz. tipki 2011'e kadar mondragon'un yerini dolduramadigimiz gibi.

    sunu biliyoruz; kendisi galatasaray'a geldiginde dipteydi. altin bidon secilmis ustune ustluk dunya kupasinda robben'e yaptigi hareket ile herkesin antipatisi ve nefretini kazanmisti. burada bile gidin 2011 yazi yazilan sayfalara, "gelmesin bu yaa, 2010 dunya kupasi yeaa, altin bidon yeaa" temali entryleri bolca goreceksiniz. kendisi hem galatasaray'la yeniden dogmus, hem de galatasaray'i tekrarda o eski gunlerdeki gibi sampiyonlar ligi gediklisi yapmis ve bu corbada bir tuzu olmus futbolcudur. win-win durumu boyle birsey yani.

    simdi haftalardir tekmeye kafa uzatan, tas gibi oynayan, ve inter'in liderlige ve sampiyonluga oynamasinda buyuk rolu olan bir adamin sirf gecen hafta sacma bir hareket yapti diye rakip takim taraftarlarinin agzina sakiz gibi dolanmasi insana ayri koyuyor. ki bunlardan besiktas olaninin zamaninda "quaresmaspor'lu deelem evelalah" diyip gecen yaz quaresma'ya nasil dilendigini de biliyoruz. sallamayin beyler diyecegiz ama icimizde de bunlardan var "zabrii > meloo" falan yazan tipler hani.

    neyse gene uzattim. kralsin basgan, asker selaminla seni burdan ugurluyor, inter'de basarilar diliyor, ve birgun geri donmeni umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın