• 123
    van der wiel ve damiao hamleleri çok güzel. ikisi de ne çok genç ne son demlerinde. van der wiel 27, damiao 26 yaşında. alınırlarsa çok güzel iş çıkarmış, önümüzdeki sezon başı yapacağımız revizyonun çapını küçültmüş oluruz.

    yalnız şu donk ve babel'den vazgeçmemiz lazım. ikisi de gamsız ve geleceği olmayan oyuncular. bu bölgeye de 24-28 yaş aralığında başarıya aç, sahada son terine kadar mücadele edeceğinden şüphe duyulmayacak biri lazım. ben olsam ne yapar ne eder sebastian rode'yi satın alma opsiyonuyla kiralamaya bakardım. o da 25 yaşında.

    mümkünse semih ve burak'ı elden çıkarmalıyız. bu, en az transfer yapmak kadar önemli bizim için. zira piyasası olan futbolcular ve ikisi de bizim takımımızdaki misyonlarını tamamlamış görünüyorlar. öte yandan eray, jem paul ve tarık ile de yollarımızı ayırmalıyız.

    kevin grosskreutz meselesi de bir an önce çözüme kavuşmalı. gidecekse ondan da iyi bir bonservis geliri elde edebiliriz. bruma ile ilgili geçen bir haber okudum. ama niasse haberinde ters köşeye yatmış olduğum için* burada paylaşmak istemedim. habere göre yönetim bruma'nın kiralık sözleşmesini fesh etmek istediğini real sociedad kulübüne bildirmiş . geri dönmeyi bruma'da çok istiyormuş. kevin'ın kalması veya bruma'nın dönmesi, her iki durumda da kanat problemimiz çözülür.
    ikisi de olmazsa oraya da makul bir çözüm bulmak gerekebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın