• 67
    dinsizleri rahatsız etmiş olabilir. mevzu tam da bu zaten. kimse dindar olmak zorunda değil. peki dindarlık kendimden biliyorum allah'a dua etmek midir rakip korner atarken? dindarlık birilerini gaza getirmek midir? din bu mudur gerçekten?

    dindar geçinen adam şunu da söylüyor "cim bom bom diyerek sana yüz vurdum". tabi aslı urmak.

    --- alıntı ---

    yüz urmak, (yere yüz urmak, yüzün yere urmak, yüz toprağa urmak, yüz yer komak, yüz yere koymak)

    1. baş vurmak, müracaat etmek. 2. yüz sürmek, secdeye kapanmak, yere kapanmak. 3. yüz tutmak, teveccüh etmek, gitmek. 4. yönelmek, rağbet etmek. 5. aksetmek.

    --- alıntı ---

    ne yapıyormuş dindar kardeş?

    devam edelim mi? edelim. çünkü çok sıkıldım allah'ın adının arkasında saklanıp dinsizlik edip, sonra da dindar gözüküp insanları dinden soğutmanızdan. günümüz müslümanlarını tanıyan hiç kimse müslüman olmaz.

    nerede izliyoruz maçı? stadyumda. haydi bakalım. şu kotayı porno dışında birşeye harcayalım ne dersin dindar kardeş bakalım neymiş şu stadyum?

    al sana wikipedi. kafalarına kafalarına at emine.

    --- alıntı ---

    eski yunan'da koşu için yapılan stadyumlar ilk zamanlarda dar ve fazla uzun olmayan pistten oluşuyordu. bu pistin kenarlarında seyircilerin oturduğu basamaklar bulunuyordu. müsabaklara olan ilginin artmasıyla stadyumların boyutları değişti. m.ö. 4. asırdan itibaren stadyumalar abidevi bir görünüm almaya başladı.
    yunanistan'da büyük stadyumlar yapıldı. romalılar stadyumlar yerine arenaları tercih etti.

    --- alıntı ---

    evet gerçekten de çok ruhani bir yer. lakin başka bir dinden bahsediyoruz. paganlıktan. hani şu kabe'de yıkılan putlar var ya. hah işte o da pagan bu romalılar, yunanlar da pagan.

    --- alıntı ---

    olimpiyatlar antik çağda, m.ö. 776 tarihinde yunanlılar tarafından başlatılmıştı. ve bu “antik olimpiyatlar” hiç kesintiye uğramadan yunanistan ın peloponnes yarımadası nın güneybatısındaki eski olimpia da tam 1200 yıl boyunca devam etti. (özünde yunan birliği ni sağlayıcı nitelikleriyle olimpia, pythia, nemea ve isthmia oyunları dört taneydi.) pythia oyunları tanrı apollon adına önce 8 yılda bir, daha sonra da dört yılda bir delfi mabedi civarında m.ö. 586 yılından itibaren düzenlenmeye başlamıştır.

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.sporbilim.com/sayfa.asp?mdl=haber¶m=107

    neymiş arkadş? hangi tanrıymış? apollo mu? :(

    peki şimdi bizim stada gelelim! doğu üst tribünde ne var hacı bizim statta?

    http://www.sporx.com/img/2013/11/14/asdad.jpg

    --- alıntı ---

    nike (yunanca söyleyişi: [nǐːkɛː]), yunan mitolojisinde zafer tanrıçasıdır. roma mitolojisindeki karşılığı victoria'dır. nike, çok hızlı koşma ve uçma yeteneğine sahiptir. insan görünümündedir.

    --- alıntı ---

    tezahüratlara dönelim mi?

    "cim bom bom'um canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünya'da"

    dindar kardeş sen hayırdır ya?

    "cim bom bom'um benim biricik sevgilim?"

    "en büyük cimbom"

    bu nedir biliyor musun? tüme varım şirki. yani sen bir putu alıyorsun onu yüceltiyorsun.

    bir de bunun ters yönü var. tümden gelim. yüce yaratan allah'ı alıyorsun onun dinini bir topa indirgiyorsun. hem de tüm, hırsınla tüm kötülüğünle, tüm dünyevi kazanma çabanla, tüm küfrünle, tüm bencilliğinle.

    ayıptır birader ayıptr. dinsizlikten değil dindarlıktan ötürü ayıptır.

    neyse ulan bak ezan vakti sinirleniyorum. ben dua etmiyor muyum? ben bu tezahüratları yapmıyor muyum? yapıyorum! allah'ın hoşgörüsüne sığınıyorum yapıyorum. o beni benden iyi tanıyor zaten. kafam rahat.

    peki bu slogana neden kıllanıyorum? çünkü sen otomatikman islam dinini kendi şiddetine alet ediyorsun. kardeş hiç kusura bakma ağzından salyalar akıtarak şu sloganı atman seni dindar falan yapmıyor. rerere rarara ezgisiyle söylemen de cabası.

    bu kadar şirkin dibinden gelip millete dinsiz demek de kusura bakmayın komik oluyor.

    edit: inanç, din, tabii ki bireysel bir hadise. kimse inancını ya da inançsızlığını göstermek zorunda da değil. benim bu konuda bir çekincem yok. al buyur eskiden ateisttim. tüm sorumlusu da hurafe dini ve bu dine mensup sözde müslümanlar. hatta ülkemizdeki siyaseti, din sömürüsünü, islam adına işlenen cinayetleri allah'ın bir sınavı olarak görürüm. dinden kopmamayı marifet gördüğüm gibi böyle bir ortamda ateist olan adamın da haddim olmayarak cezasının ağır olacağına inanmam. acayip bir tahrik var zira. bu ülkedeki ve genel olarak dünyevi hayattaki ahlaksızlık ve adaletsizliğe herkes gibi şahit oluyorum. futbolda olmuyor mu bu oluyor elbette. sahada zaman geçirmeye çalışan ahlaksızlık yapan adamı gördüm mü kollarımı göğe kaldırıyorum. kur'an'da tarif edildiği gibi araf 205 "(gbkz: rabbini, içinden yalvararak ve korkarak, yüksek olmayan bir sesle sabah-akşam zikret ve gafillerden olma.) " kendim duyacak şekilde duamı ediyorum. bu benim zaafımdır. belki de günahtır. koskoca allah'ı iyilik doğruluk adına da olsa en nihayetinde nefsimi tatmin için imdada çağırıyorum. tüm benliğimle bir tane gol atmamız için yalvardığım çok oluyor. çok da mucizeye şahit oldum allah'a şükürler olsun. lakin kur'an bile bana rabbimi nasıl anmam gerektiğini anlatmışken bu şekilde salyalar saça saça bağırmak kusura bakmayın islam falan değil benim nazarımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın