• 370
    fatih terim'in üçüncü dönemindeki en büyük hatası bu maça gereken önemi vermemesidir.

    maçtan önce kamp yaptırmaması ve bir çılgınlık yapıp haftalardır oynamayan elmander'i ilk 11 başlatması gerçekten çok yanlıştı. eğer bu yanlışlar olmasa, o sezon moralman bitik durumdaki fenerbahçe'ye son darbeyi de kadıköy serisini bitirerek vurabilirdik. şimdi uğraş dur ki kadıköy'de galip gelesin.

    terim'in ikinci büyük hatası da 6+0+4 sınırının geldiği sezonda, galatasaray'ın halihazırda 9 yabancısı varken bruma'ya 10 milyon euro verdirmesiydi. bruma'nın oynamadan gelişemeyeceği çok açıktı, ancak muslera-sneijder-melo-drogba'nın ilk 11'deki yeri garantiyken bruma'nın kadroya girmesi de çok zordu. o yaz 10 milyon bruma'ya vereceğimize 5 milyon verip olcay şahan'ı alsaydık (ki takasta engin baytar'ı aydın'ı falan da kitleyebilirdik) inanın bana çok daha faydalı bir transfer yapmış olurduk. belki 2014 şampiyonu yine fenerbahçe olurdu ama son haftalara kadar peşlerini bırakmazdık.

    kısacası terim'in iki büyük hatası da fenerbahçe'ye onlar için kabus gibi geçen 2012-13 sezonundan sonra yeniden hayat verdi. nasip böyleymiş, ne yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın