resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1043
    öncelikle kendisine şampiyon olamadı diyenler fenerbahçenin şike yapmadığını da kabul ediyor anladığım kadarıyla. fenerbahçe şike yapmadı, şenol hoca da şampiyon olmadı diyorsanız bir sıkıntı yok en azından demeciniz tutarlı olur ancak hem fenerbahçe şikeci hem de şenol hoca şampiyon değil denilen yerde ikiyüzlülük vardır.

    gelelim şenol hocanın açıklamalarına;

    bu adamın emeği 70 milyonun gözü önünde çalındı. kanı bozuk güruh pişkin bir şekilde bu adamın emeğine çöktü, diğer kanı bozuk güruhta suça ortak oldu. e haliyle şenol hoca emeği ile kazandığı getirilerde oldukça hassas.

    14 aralık 2015 beşiktaş galatasaray maçında şenol hocanın takımı hak ederek, eze eze yendi. e bu noktada mustafa hoca çuvaldızı kendisine batırmayıp alakasız bir biçimde hakeme suç buluyorsa şenol hocanın bu açıklamaları da son derece normal. zaten emeğinin karşılığı çalınan bir adam, bunun üzerine şampiyonluk yolundaki kader maçlardan birinde hak ederek kazanmasına rağmen hakem üzerinden algı oluşturarak emeği görmezden gelmek bu açıklamaların baş sebebidir.

    yani sanıldığı gibi mustafa hoca şenol hocanın ayarları ile oynamamıştır. hatta ne yazıktır ki şenol hoca 14 aralık 2015 beşiktaş galatasaray maçında taktik açıdan mustafa hocayı ezmiştir.

    bazen taraftar olarak bizim de çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın