resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1275
    geldiğinden beri tek hedefi kendini devre arasına atmak. geldiği gün demişti zaten bu hedefini. peki bu süreçte mustafa denizli ne yaptı ve transferler nereye yapılacak?

    ilk olarak orta saha sorunu için denenebilecek herkesi denedi. en uygun opsiyonu chedjou olarak belirledi ama ilk opsiyonun bile yetersiz olduğunu gördü. dolayısıyla 4 transferden biri buraya olacağı kesinleşti.

    sol bek için ilk olarak hakan baltayı denedi, daha sonra tarık ve en son olcanı oynattı. sanırım son durumdan memnun kaldı. carole olcan ikilisi sezon sonuna kadar orayı götürecektir.

    sağ bek konusunda sıkıntı olduğunu görmesi için süper deha olmasına gerek yok bir transfer de buraya olacaktır.

    stoperde semih'i her maç oynattı, dolayısıyla eğer orta saha alınırsa chedjou semih ikilisi görebiliriz. hatta zorluk derecesi yüksek maçlarda bu kesin olur sol beke hakanı koyar. bu imajı en azından bende yarattı. önce koruyalım kafası geldiğinden beri hakim. tabi devre arasından sonra kafa yapısı da değişebilir, onu göreceğiz.

    burakın bu sene sürekli sakat ve formsuz olduğu ortada ve ayrıca yedeği umut bulutun futbolun temel şeylerini bile yaparken ne kadar zorlandığı da. hepsini geçtim zirveye oynayan takımlarda her türlü 3 tane santrfor olur. dolayısıyla buraya da bir transfer olacaktır. etti 3.

    kanat konusunda eldeki opsiyonlar poldi, yasin, emre, sinan, olcan. grosskreutz'un gideceği düşünüldüğünde bir transfer de bu rotasyona katılacak bir oyuncu olacaktır.

    bu 4 transferden 3ü(orta saha, sağ bek, forvet) ilk 11 oynayacak kapasitede olmalı. ama bu demek değil ki yıldız oyuncu olmalı. sadece eldekilerden kaliteli olsun yeter ki o kalitede oyuncu bulmanın hiç zor olduğunu düşünmüyorum. mali konular beni ilgilendirmez, onu yönetim ayarlayacaktır. ben her sene formamı alırım stada giderim elimden gelen katkıyı takımıma yaparım. onlar da bizler için iyi bir takım oluşturmak zorundalar. mehmet demirkol'un bu konuyla ilgili güzel bir lafı vardır. "kulüp taraftara müşteri muamelesi yapıyosa müşteri her zaman haklıdır ve en iyisini ister" der. ben de doğal olarak en iyisini istiyorum. ama ölene kadar galatasaraylıyız orası ayrı. bu takım kümeye de oynasa biz gene galatasaray diye bağıracağız. ama sadece iyisini istiyoruz.

    sayın mustafa denizli umarım devre arasından sonra mükemmel top oynayan bi takım yaratırsın da olamayacaksak da öyle şampiyon olamayız. çünkü galatasaray bitti demeden bitmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın