resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1271
    galatasaray yönetiminden 4 nokta transfer bekliyorsa alınacak futbolcuların çöp olmaması için 2 ihtimal var.

    mali durum ortada. ilk ihtimal denizli'nin hayal kuruyor olması. mevcut mali durumla takım bu gün 50 milyon dolar nakit ile sponsorluk alsa yine 4 tane transfer yapamayız. uefa biner tepemize.

    ikinci ihtimal de bu işi scout ekibine güvenerek ve opsiyonlu kiralama gibi methodlarla yapacak olmamız. bence bu sistem yürür. zaten yürütmeye mecburuz. yoksa borç sürekli büyüyecek. kadro maliyetini düşürmenin de, kaliteyi arttırmanın da, satıp para kazanmanın da yolu bu. amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz.

    umarım kastettiği şey ikinci seçenektir. umarım çok çalışıyor denen denizli mesaisinin büyük kısmını scout ekibiyle harcıyordur.

    yoksa yapıyoruz dediği 4 transfer donk, kweuke falansa, göt kılları ağarmış eski yıldızlarsa o zaman hayal kırıklığına uğrayacaktır.
    ayrıca kendisinden ricam 3 transfer yapsın fakat grosskreutz'u da kazansın. kimse bu adam şu galatasaray'ın içinde mutsuz olmakta, homesick yaşamakta haksız demesin. sirk amk içersi. alışık değil alman ırkı bu saçmalıklara, sistemsizliklere. rahatsız olurlar simetri hastası birinin dağanık masaya bakması gibi. yarım sezon daha kalıp canla başla oynamaya ikna etmeli. istersek bu iş olur. zira sözleşmesi var. seve seve durumu.

    ben açıkcası remy'ler, medel'ler falan beklemiyorum; istemiyorum da. 500-600 bin eu'ya oynayacak rodriguez gibi topçularla çözebiliriz işi. yıldızlarımız var. sen koşan, isteyen, futbolun basit doğrularını becerek dinamik bir takım yaratırsan merak etme gerisini onlar halleder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın