resim
Loïc Alex Teliére Hubert Rémy
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 53
    chelsea'nin 3. forveti diye mi bu kadar dileniyor taraftar kendisine bilmiyorum. kendisi elimizdeki forvetlerden net iyi forvet ona şüphe yok. ama oyun stili olarak ne denli ihtiyacımız olan yada taraftarımızın özlemini duyduğu bir forvet orası tartışılır.

    lyon'da alt yapı eğitimini santrafor olarak değil 4 3 3 ün kanat forveti olarak almış bir oyuncu. nice'den marsilya'ya transfer olduğunda 4-3-3 ün sağ forveti olarak oynadı.

    premier ligde qpr ve newcastle'da çok dikkat çekti. ama orada da santraforun yanında gezici forvet olarak oynuyordu. bu takımlar daha çok kontralarla gol aradığı için de hızı ve gol vuruşları onu öne çıkarttı. chelsea'ye zaten 3. forvet olarak alındı.

    yani kendisi bi çoğumuzun özlemini duyduğu o ileride kafa topuna çıkıp indirecek, press yapacak istasyon olacak bir oyuncu değil. burak yılmaz gibi sonradan santrafora evrilmiş ve aralara koşu yaparak bulduğu gollerle patlama yapmış bir oyuncu.

    yani gelirse vay bu adam neden kafa topuna çıkmıyor, vay bu adam neden press yapmıyor, neden çalışmıyor falan demesin kimse. o tarz bir oyuncu değil çünkü.

    ama artılarını da yazayım. çalım yeteneği, futbol bilgisi, top kontrolü ve gol vuruşları bizim burak'tan net iyidir. bitiriciliğini biraz poldi'ye benzetiyorum. ceza sahası içinde döndürüp vurdurmayacaksın. yoksa affetmez golü yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın