resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2887
    hakikaten ülkeyi terk etmişse kendine yazık etmiş adamdır. siyasi tartışma mevzularına girmek istemiyordum. ama kardeşim, sen git türk futbolunun hatta avrupa futbolunun tarihine geç, sadece galatasaraylı'sı değil, fenerlisi beşiktaş'lısı cümle futbol aleminin saygınlığını kazan sonra da ülkede kimseye bir katkısı olmayan boktan bir kavganın içine gir.

    30 küsür cemaat var türkiye'de. birine tabii olabilirsin, bu normal ve anlaşılır bir durum. bu cemaatlerin varlık sebebi, insanların kişisel olarak yapabilecekleri şahsi ve umumi toplumsal faydaları, birlikte yapabilmektir. bunu da allah rızası için hiçbir kişisel fayda gözetmeksizin yapabilmektir.

    bağlı olduğun cemaat çeşitli yanlışların içine düşmüşse bu seni bu yoldan vazgeçirmemeli. yine yaparsın. onlar yoksa ben de yokum anlayışı olmaz bu işlerde. ülkeyi terk etmek ne demek ? ne olacak şimdi ? erdoğan en az 8-10 yıl daha en tepedeki makamda oturacak. bu süre zarfında bu ülkeye hiç bir faydan dokunmayacak mı ? bu sahip olduğun itibara, karaktere ve yeteneğe ihanet değil midir ?

    ben hakan şükür'ü daha aklı başında, daha soğukkanlı, daha inatçı bilirdim. üzdü beni. erdoğan sana ne yapacak amk. hayır sen ne yapmış olabilirsin ki. bu ülkeyi satmış olamazsın ya. devlet sırlarını ifşa etmiş olamazsın ya. sana ne yapabilir bu adam. neden kaçıyorsun. amaç allah rızası ise bunu burada da yapabilirdin.

    ulan neler hayal etmiştik senle ilgili. bir gün florya'ya teknik direktör olarak girecektin. en büyük kupayı da bize sen aldıracaktın. gidersen yazık etmiş olursun kendine de, hayallerimize de, bize de. . .
App Store'dan indirin Google Play'den alın