• 4065
    duygun yarsuvat başkan ve hamdi yasaman başkan yardımcılığı döneminde yaşanan iletişimsizlikler, ali dürüst- albayrak ikilisi ile takıma yansımıyor, çöp takım şampiyon olmuştu.

    ünal aysal döneminde aidatını yatırmayı dahi beceremeyen ve ünal aysal'ın ikinci başkanı olamayan dursun özbek şimdi zayıf ve tecrübesiz liseli kardeşleri ile skandal üzerine skandal kararlara imza atmakta. alex üzerinden ayar yiyen bir yönetim kuruluna sahibiz.

    hamza hovayı kovmalarının sebebi de gelecek kaygısı, daha iyi hoca arayışı, 26 sebep sayarım filan sanmayın tek amaçları itibarlarını korumak.

    gerçekte itibarımızı skandal kararları ile zedeleyen bu yönetim ve bu genel kurul yapısından kurtuluşumuz taraftarın parasını çekmesi ile mümkün olacaktır.

    taraftar 18 ay tek kuruş para harcamasın, lig tv aboneliklerini iptal etsin galatasaray a.ş. ve tüm lig havuzu iflas edecektir.

    galatasaraylının para harcamadığı lig tv havuzundan galatasaray fenerlilerin ve beşiktaşlıların ödedikleri paralarla sadece 18 ay dayanabilecek, aziz yıldırım en başta isyan edip tüm sistem çökecektir.

    (bkz: 18 ay para harcamıyoruz kampanyası)
    (bkz: halka kapalı, haklı soyan, liseli kadrolaşması üzerine kurulu beceriksiz, 1940 versiyon yönetim şeklinin yıkılması)
App Store'dan indirin Google Play'den alın