• 13983
    ey ahali,

    hepnizin bildiği gibi “insanı en çok sevdiği üzermiş.” ama o en sevdiğimizin bize yaşattıkları da her şeyi bir anda silip atan, gözlerimizi parıl parıl parlatan, hayatı o andan ibaret kılan olgulardır çoğunlukla. yani kahrını çektiğimize değer. evet lan doğru tahmin galatasaraydan bahsediyorum. şimdi ise bu yegane aşkın bana göre kurtuluş reçetesini huzurlarınıza sunuyorum.

    1) fernando muslera sorgusuz sualsiz takım kaptınlığına getirilecek ve futbolu bırakana kadar bu kutsal görevi idame ettirecek.

    2) çöpler atılacak. burada uzun uzun ad yazmak istemiyorum siz anladınız. zira onların adı batsın amk. (isim isim yazmıyorum çünkü çöp diyince hepimizin aklına aynıları gelir. strandart sapma bile olmaz amk. olmamalı!)

    3) özkaynağa “futbol zekası” öğretecek altyapı eğitimi olan hocalar getirilecek (gerekirse avrupadan amk para yok diyorsa o yönetim iban versinler haftasına denkleştirmeyen taraftarı sevsinler!) bunu söylememin sebebi geçen sezon borussia dortmund maçlarıyla başlayan ve bugüne kadar devam eden defans rezilliğinin baş sorumlusu altyapı üretimi semih kaya denen zattır. şimdi uzun uzun izahat yazmayım da semih kaya başlığına #marko reus #semih kaya #çapraz koşu hatta #öküz, tren bile yazarsanız karşınıza çıkar.

    4) yönetim değişecek gerekirse o amk lisesindeki dedeler topyekün resim kurslarına teşvik edilerek el etek çekmeleri sağlanacak.

    5) bir daha fatih terimin referansındaki çaycı bile kulüpten içeri sokulmayacak

    6) hamza denen zat tarihe gömülecek ve bir daha hatırlanmayacak.

    beğenen, beğenmeyen herkese saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın