resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10521
    neden çok maaş alıyor denildiğini anlamıyorum. kendisi çok maaş alıyorsa ama katkı veriyorsa, takımdaki diğer sözleşmeleri düzenlememiz lazım belki de ? şimdi geçen sene dzemaili ve pandev ikilisi toplamda 2.5'tan 5 milyon euro'ya yakın para almadı mı ? melo'nun aldığı paradan fazla ?
    hamit altıntop gibi 3-5 maçta bir sakatlanan futbolcumuz var. kaç milyon euro alıyor ? 3 müydü ? ronaldo - kaç milyon euro ?
    tarık çamdal, burak yılmaz, umut bulut, olcan adın, sabri sarıoğlu... liste uzar gider. hatta bilal kısa, jem paul karacan, hatta ve hatta sinan gümüş bile yazılır.

    2.3 alan chedjou, 3 küsür alan muslera, melo ve sneijder, çok para almıyor. yapılacak olan bu adamları yerleştirmektir önce. muslera, chedjou, melo, sneijder dörtlüsünü sırayla koyar, etraflarını savaşçılar ile doldurursun. melo'nun önüne sol iç sneijder, yanına da lionel carole gibi 2-3 yıl düzenli oynamış, tempolu, lionel carole gibi 900.000 euro'ya oynayacak adam alırsın. adama da dersin ki bu başlangıç sözleşmen. takımda bu paraları alan adamlar var. sen de alabilirsin. sene boyu oyna, şu kadar gol atarsan şu kadar prim, şu kadar asist yaparsan şu kadar prim, 2 sene sonra da güzel bir maaş artışı yaşarsın. bunun mantığı budur. maaş artışında da gidip 3 milyon vermezsin. 1.5, 1.7 verir, beğenmiyorsa satar yenisini bulursun. bu budur.

    muslera, chedjou, melo, sneijder toplamda 12 milyon euro'ya yakın para alıyor. 1-1.5 milyon euro alan diğer adamlarla birlikte takımını kurar, geçersin. takım içi dengeler herkesin 3 milyon euro alması demek değil. hak edenin hak ettiği parayı alması, fazla oynayanın az oynayandan daha çok prim aldığı, golünün ve asistinin değerli olduğunu bilmesi demektir. ilk 11'in 25 milyon euro alır, kalan 13 kişi de 500-700 bin euro para alır, çok yüksek maç başı ücreti olur. bu kadar basit. 34 milyon euro maaş yükü olan, parlayan oyuncunun yeterli karı sağladığında satılabileceği düzenini kurar, geçersin.

    operasyon ihtiyacın da kalmaz, 2-3 senede bir kabukta değiştirmezsin, takımın saha içindeki taraftarı temsil eden ruhunu da satmazsın.
    nasıl sattınız ameka?
    eliniz nasıl gitti?
App Store'dan indirin Google Play'den alın