resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1258
    hamza hamzaoğlu ile aynı kefeye konmak herhalde kendisi için en aşağılayıcı ve de gurur kırıcı şeydir. inanılmaz bir şey gerçekten, her yerde ismi fatih terim'den sonra gelen, hatta yerine göre birlikte anılan bu koca çınar koftiymiş, takıntılı ve boş bir sözde teknik adammış.

    işte sadece bu gerçeği reddettiğim için çok daha uzun süre kendisine sabredeceğim. bu kadar basit olmamalı bazı şeyler, 25 küsur senede nice başarı kazanmış koskoca mustafa denizli'yi sırf biraz uyuz görünümlü ve sesi soluğu az çıkıyor diye ipe göndermek istemiyorum.

    hamza hoca'ya galatasaray teknik direktörlüğü makamına geldiği ve o dönem derin bir acı yaşadığı için saygı duyuyordum, mustafa denizli'ye ise sırf adından ötürü... takım bok gibi, hiçbir bok da oynamıyoruz, umut da vermiyoruz açıkçası ama ben orta-uzun vadede kendisine güveniyorum. hamza hoca geldiğinde bir ara şaha kalkan takımın sonra ne hale geldiğini de gördük, varsın geç olsun ama kalıcı olsun.

    ben bu sezondan ümidi gerçekten kestim. mustafa denizli-galatasaray kimyasını oluşturmaya çalışıyorum sadece, yani kafamda oturtmaya gayret ediyorum. bu adamın bir noktada taşşağı devreye girecek, girmeli... devre arasından gerçekten ümitliyim. kendisini fazlasıyla tuttuğunu her hareketinden hissediyorum. başarıları ortada, çok fena pokerci olduğunu da en az üç dört güvendiğim insandan duydum, e yaşı başı tecrübesi de var...

    bence biraz daha beklemeliyiz. ucunda milyon dolarlar bile olsa koskoca (evet koskoca) mustafa denizli'nin korkaklık yapacağını ve ismini cismini rezil rüsva ederek tarih sahnesinden çekileceğini düşünmüyorum. bu adamın illa ki sıkacak son bir kurşunu vardır.

    http://www.turkspor.net/...th=terim_denizli.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın