• 24
    galatasaray elindeki riva arazisini veya florya metin oktay tesisleri arazisini hakkıyladeğerlendirdiği anda kısa süre içinde borç morç kalmaz. bunu yaptıktan sonra elindeki çöplerden kurtulup doğru transferler yaparsa türkiye'deki hiçbir takımın çıkamayacağı yerlere çıkar.

    buradaki püf noktası, divan kurulu'ndaki yaşlı üyelerimizin gayrimenkulleri değerlendirme iznini vermeyi kabul etmesi ve bu izni alan kişilerin bu arazileri hakkıyla değerlendirebilmesi. elinde para olduktan sonra bir yaz içinde bile takımı baştan aşağı yenileyebiliyorsun. 2011 yazında bizim, bu yaz fenerbahçe'nin takımı nasıl baştan aşağı değiştirdiği ortada. ama hem paran yoksa hem de değişikliğin gerekli olduğunu görebilecek ferasetin yoksa şu anki hale düşüyorsun işte.

    yabancı sınırı varken; gırtlağımıza kadar borçlu da olsak, yanlış transferler de yapsak yine de gemiyi yürütebiliyorduk. çünkü ligin kalitesi gerçekten düşüktü. ama artık bu sınır kalktı, hem ligin hem de rakiplerimizin kalitesi her sezon biraz daha yükselecek. artık elimizdeki kaynakları akıllıca kullanarak dünya çapında bir kulüp olmak zorundayız.

    yoksa önümüzdeki sezonlar da bu sezondan farklı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın