• 1813
    14 aralık 2015 beşiktaş galatasaray maçında kendi kadrolarındaki oyuncuların mahiyetini düşünmeden sahanın, belkide ligin en temiz, işini en iyi yapan, en efendi oyuncusuyla fernando muslera ile dalga geçmişlerdir.

    ekran başında ben kahroldum muslera'nın böyle bir muameleye maruz kaldığına. önce tribündeki o it kopuk sürüsüne, sonra onların ağzına malzeme veren ama formanın hakkını veremeyen oyunculara sinirlendim. kamera bir ara muslera'ya döndü, yüzünün halini gördüm bir daha kötü oldum.

    sonra anladım beşiktaş'ın bu loserlığının, taraftarının durmadan sürünmesinin sebebini. sonuna kadar hak ediyorlar "8-0"ı, 3. olmaları, "umutlanıp utandırmayın"ları, gün yüzü görmemeleri. hepsi müstahak. durmadan "cefa", "feda", "şeref bey" goygoyları yapıp, 10 maçta 1 öne geçtiklerinde hemen "şerefsiz galatasaray", "muslera fışt fışt muslera" tezahüratına dönüyorlar. sadece stattakiler değil, sosyal medyada orada buradaali sami yen'e varan küfürler gırla. güçlü ve başarılı olmanın vakurluğu yok bunlarda. hak etmiyorlar. bu sene de şampiyon falan olamayacaklar. ilahi adalet diye bir şey var.

    bunlara "hasan kabze'nin darbeleri", masa başında işlerle yıldız ekletme ezikliği, atla şike yapmanın utancı müstahak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın