resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1233
    elinde ideal bir oyuncu grubu yok, doğru. kadro planlamasını, sezon başı çalışmalarını da kendisi yapmamıştır, bu da doğru. teknik-taktik çalışmaya zamanı olmamıştır, buna da evet. zaten kimse bu işin baş sorumlusu mustafa denizli'dir demiyor.

    madalyonun diğer yüzüne bakarsak,

    -denizli şartları bilerek kabul etmiştir ve eldeki malzeme belli deyip bahane üreteceksek o bu zaman görevi baştan kabul etmeyecekti
    -bu kadronun bile bundan daha iyisini ortaya koyabileceği aşikar. istek, motivasyon açısından hamza hamzaoğlu'nun gelişi bile takıma daha pozitif yansımıştı*. takımda mustafa denizli'nin gelişi kısa süre de olsa olumlu bir etki yaratmamıştır. kendisinin seçilme nedeni olan takımı kısa sürede toparlayabilme beklentisi -altı çizili olarak şu an için- beklentilerin altında kalmıştır
    -taraftar olarak beklenen radikal değişiklikler -bilinen adıyla neşter vurma- gerçekleşmemiş, aksine sayın denizli'nin yerli oyuncuların sırtını sıvazlayacak açıklamaları olmuştur. zaten semih kaya'da kendisi için "şeker gibi adam" demiştir. bunlar mesajdır, takımda hala bazı oyuncular yerlerini garanti görüyor. kimse yarın gitsin 10 oyuncu değiştirsin demiyor ama bir takım mesajların verilmesi de gerekiyor. evet gerekirse sabri'yi burak'ı kes, a2 takımdan oyuncuyla çık. 14 aralık 2015 başiktaş-gs maçı sonrası hakemi değil sahada eli belinde gezinen, top kontrol edemeyen, adam kovalamayan oyuncularını eleştir.

    bu etkenler umudumu kırsa da esas tablonun devre arası ortaya çıkacağını düşünüyorum. cesur hamleler, radikal kararlar gelirse bir şansı olabilir. yoksa kalan oyuncular, giden ise kendisi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın