• 9518
    içinde galatasaray'a bağlılıktan ziyade daha çok kişilere bağlı kalan yazarlar barındırır. aslında hiç kimseye bağlı kalmadığını tek dertlerinin galatasaray olduğunu söyleseler de yazılanlara bakıldığında aslında hiçte öyle olmadığını çok açık bir şekilde anlarsınız. birisini suçlarken ya da eleştirirken mesele galatasaray değil mesele galatasaray'a mal olmuş bir isim ya da bir kaç isime olan hayranlıktan dolayıdır. çünkü hayranlık beslediği sevdiği biraz daha ileri giderek taptığı adam eleştirdiği adamın tam zıttı görüştedir. tabiri caizse hasmıdır o yüzden hasım olarak görülen kişi ölümüne eleştirilir, ölümüne düşman ilan edilir. galatasaray ölmüş galatasaray bitmiş çokta umurlarında değildir aslında.

    (bkz: aysalcılar vs terimciler)

    bu sözlükte çoğu insan mevcut iktidara muhaliftir, tek adamlıktan yakınır ve insanların körü körüne bağlılığını sürekli eleştirir. amma velakin kendilerini bu kategoriye hiç katmazlar çok garip. kendinizi kandırmayın hiç siz de öylesiniz. burada ben haklı çıkacağım o haklı çıkacak davasına ortak noktamız olan galatasaray sürekli gözardı edildi.

    burada çok kaliteli yazı yazan insanlar gerçekten var. tez anti- tez mantığında bir sürü yazı gördüm, okudum bugüne kadar. her meslekten her tipten insanlar var. ama bu platformdaki çoğu görüşün kaçta kaçı 25 milyon galatasaray taraftarında var? ya da kaçta kaçı buradakiler gibi derinlemesine ince düşünüyor? tartışılır. o yüzden fazla kasmayın birbirinizi kırmayın, komik duruma düşmeyin. yazın geçin abicim çok takılmayın illa bir şeyleri ispatlamak zorunda değilsiniz. biraz yapıcı olmaya çalışın. her fikre katı bir şekilde tepki göstermeyin herkesin doğru bildiği kendine baktınız olmuyor akışına bırakın. sürekli kedi köpek gibi tartışmanın da bir anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın