• 9517
    ikinci nesil bir yazar ve sözlüğü ilk zamanlarından beri takip eden iyi bir okur olarak sözlüğümüzün çok fazla ergen dolduğunu düşünüyorum. yaş sınırı yapılsın demiyorum tabi tek sorun yaş da değil ama en azından sesi titreyen arkadaşlar bi çeksin kendilerini şu ortamdan. az geri planda dursunlar.

    sol frameden sırayla başlıklara tıklıyorum, bakıyorum iyi veya kötü en uç yorumlar hep bu ergen arkadaşlardan. nedir bu kendini kanıtlama isteği? az bi geri planda durun bi konuda da fikriniz olmasın yahu.

    he şimdi yaşımızı nerden biliyor acaba böyle ahkam kesiyor diye sorabilirsiniz. hafızam iyidir. bazen o çok komikli, çok sıradışı anılarınızı anlatıyorsunuz ya kullandığınız geçmiş kipinden bile yaşınız bal gibi ortaya çıkıyor. ama dediğim gibi tek sorun yaş da değil. kendini ispat etme isteği ve taraf olduğu her konuda bildiği her şeyi tekrar tekrar yazıp kendini haklı çıkarma gayreti içinde olan yaşını başını almış, toplumda saygı gören meslekler edinmiş yazarlar da var. ama onlar ikinci sırada öncelik ergenler *

    az geriye alalım sizi. lütfen. benim için. benim gibi düşünenler için. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın