• 13950
    bu takımda durması gereken oyuncular kimler diye sorsalar; muslera, sneijder, podolski, selçuk diye sıralama yapılır ama bana göre muslera dışında diğerleri bile tartışılır gitsin mi kalsın mı diye? tamamen yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum takımın.
    başarıya doymuş, kaşarlaşmış, rekabet duygusundan hoşlanmayan, kendisini geliştirmek istemeyen adamların bu takımda işi yok. umut, burak, sabri, semih, olcan en başta gönderilmesi gereken oyuncular. bunlar gönderilmeden hangi futbolcu gelirse gelsin başarılı olmak mümkün değil.
    eğer bunlar devre arasında gönderilmezse yönetim korkmasın taraftar stada gelip protesto yapacak diye. kimse o kadar zahmet çekerek futbolcuyu, yönetimi ıslıklamak için stada gelmez. bundan sonraki maçlar en fazla iki bin kişiye oynanınca anlarlar taraftarın gerçek tepkisini. taraftarsız bir galatasaray'ın mali durumunu kongrelerde bol bol tartışırlar artık.
    taraftar ne istiyor galatasaray'dan, özellikle burak ve umut bir daha bu takımda oyna-ma-ya-cak. selçuk'ta ya sözleşmesinde indirime gidecek ya da gidecek. taraftar transfer değil temizlik istiyor her şeyden önce.
    leşlerden kurtulduğumuz takdirde en geç iki sene içinde futbol oynamayı öğrenmiş yeni takımımızla avrupa'da özlenen galatasaray'ı seyrederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın