• 13939
    şampiyonluk falan umurumda değil bu saatten sonra. tek isteğim, bu takımın içinde cahil, köhne zihniyetin yok olması.

    bakın galatasaray bir marka diyoruz. galatasaray'ı son 10-15 yılda çalıştıran teknik direktörlere bir bakın. lucescu, gerets, rijkaard, terim, mancini, prandelli.

    prandelli'den her ne kadar nefret etsem de en azından vizyon sahibi bir insandı.

    neyse, neden bunları sayıyorum. bu isimler bir markadır. başarılı olsun ya da olmasın galatasaray'ın bir teknik direktör standartı oluştu.

    peki futbolcu topluluğu olarak bu standarta ulaştık mı? hayır. iğrenç bir yerli futbolcu topluluğumuz var. mental olarak kötü, yabancı düşmanı, ciddi olarak cahil (evet, bildiğin cahil) bir türk futbolcu topluluğu var takımda ve biz bunlardan bir türlü kurtulamıyoruz. mesela, semih, umut, sabri, burak gibi adamlar bana kendileri gel iki sohbet edelim dese yok kalsın derim. ciddiyim.

    galatasaray'ın her şeyde önce kaliteli insanlara ihtiyacı var. zaten genelde kaliteli insan olunca kaliteli futbolcu da olmuş oluyorsun. karakterin, duruşun, vizyonun sanki futboluna etki ediyor.

    ilk iç saha maçında yerli futbolculardan selçuk, hakan balta ve olcan hariç tamamı ıslıklanmalı. hem de top ayaklarına geldiği ilk andan itibaren ıslıklanmalı. sonra da isterlerse defolup gidebilirler. hatta bonservisleri ellerine verilerek gönderilebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın