• 112
    hamza hocaya oç diyen adamı uçurmak yerine geçiçi ceza verilecekse uçurulmasını istediğim yazar.

    yahu galatasaray sözlükte hamza hocaya oç deniliyor, bunu diyen alkışlanıyor destek olunuyor. bu holigan tiplere karaktersiz diyince hakaret mi oluyor? karaktersizlik nedir? tdk cevap versin: karakteri kötü olan. hamza hocaya bu şekilde küfür eden bir insanın karakteri kötüdür. bu hakaret midir? değildir. oç nedir? karaktersizliktir. ha bunu git twitter'da yaz benim gibi ama burada yazma. çünkü buranın kuralları var. vardı değil mi?

    edit3: olum manyak mısınız. açın okuyun tdk'yı. karaktersiz kelimesinin tek açıklaması bu. birine kötü karakterli diyince bir şey yok karaktersiz diyince auww. ben kullandığım kelimenin doğru olduğunu savunmuyorum. oç diyen bir yazarı şakşaklayanların da küfürü eden yazar kadar karaktersiz holiganlar olduğunu belirtiyorum. maç siniriyle yazılsa hadi yine neyse ama ettiği bir küfürde ısrar ediyorsa ve destek görüyorsa bu holiganlıktır. yoksa hepimiz maçın siniriyle küfür ediyoruz, etmiyor değiliz.

    edit4: aynı yazarın özel mesaj ile gel yüzüme söyle gibi kabadayı tehditlerini de buradan belirteyim. çünkü biz her şeyi adam döverek hallederiz. güçlüyüz ya, adaleti kaba kuvvetimiz ile sağlarız. sonra niye holigan diyorsun diyorlar. holiganlığın başka tanımlaması olabilir mi? yüzüne karşı söylesem döversin lan beni. fiziki özelliklerini bilmiyorum ama hayatı boyunca kimse ile kavga etmemiş beni rahatlıkla dövebilirsin. ama bu seni haklı kılmaz. bunu algılayabilecek zeka olsa zaten holigan olmazsınız ama neyse. sözlükteki benzer kafadaki yazarları rahatsız ettik.

    edit5: hamza hocayı savunan küfürü hak ediyormuş. savunmaya devam edersem küfürü de yermişim. al işte bir tane holigan daha. küfürü hak eden dayağı da hak eder. yarın birgün biri çekip vursa ''oh olsun hak ettiydi'' dersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın