• 32
    https://twitter.com/...s/674663527739760642

    işte bu yüzden yakın olup bir bölgeye overload yapıp oynamak gerek diyoruz. bunu bir tek real maçında yaptık sezon başı.. bu otomasyonu ve mobiliteyi sağlamak zor bir iştir fakat mükemmel bir şey değil mi şu videodaki olaylar örgüsü...

    pass and move ve overload.. bu ikisini yapabilen takımlar çabuk çıkıyorlar ve topu kaybettiklerinde de çabuk kazanıyorlar bu saha yerleşiminden dolayı.. bayern' de guardiola sahayı boyuna 5 bölüme ve dünyada geneli enine 4 parçaya ayırıyor ve buna göre yerleşimler yapılıyor. çoğu antrenmanları 20x20 ya da 30x30 boyutunda alanlara doluşup çalışıyorlar. eğer leverkusen gibi alman takımlarının taç atışlarında veya hücumda veya defansta nasıl bir alana kümelendiklerine ve bellarabi ile chicharito gibi hızlı hücumcuların o andaki saha içi yerleşimine bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.. futbol bu detaylarla çok güzelleşiyor gerçekten.

    (bkz: #1861354) bir kısmından dün pres başlığında da bahsetmiştim bu konunun.. bunu oynayanlar kazanıyor artık, bir devrimci daha gelip oyunu daha iyi boyuta taşıyana kadar en iyisi ve en geçerlileri budur modern futbolun prensiplerinden..
App Store'dan indirin Google Play'den alın