• 53
    takımın eksiği çok. ancak öyle 2 eksik var ki vasat oyuncuların bile vasat performans sergilemesi mümkün olmuyor.

    bir futbol takımımız var diyebilmemiz için herşeyden önce çok iyi bir santrafora ihtiyacımız var. bak çok iyi santrafor derken büyük isim demiyorum. hele pato mato gibi isimleri hiç istemiyorum. bize top kontrolü iyi, istasyon olabilecek, hava toplarında etkili ve çalışkan bir oyuncu gerek. böyle futbolcu çok var. bursaspor gitti fernandao'yu 40 dolara mı ne getirdi. scout ekibimiz veri tabanımızı anlata anlata bitiremiyor. bu oyuncuyu bulup takıma koyduğumuzda sneijder ve podolski'nin verimi 3'e katlanır. çok net.

    bir de orta sahaya dinamik, dirençli, yüksek koşu mesafesi olan işte o hep hayalimizdeki adam yiyen orta sahayı bulmamız gerek. defans ve orta alanı bir bütün halinde oynatacak adamımız eksik. ne pres yaparken takım alanı daraltabiliyor, ne de rakibi karşılarken sertlik uygulayabiliyoruz. bu dediğim adam dünya futbol piyasasında en çok olan futbolcu tipi. fransa, almanya ikinci ligi böyle adam kaynıyor. ahım şahım bir yeteneğe ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. yeni bir melo aramamıza gerek yok mevcut mali durumla. batista vardı hani, ondan bulsak yeter. mesela beşiktaş atiba ile idare ediyor gayet güzel o bölgeyi.

    diğer eksikler en azından sezon sonuna kadar takım içinden çözülebilir. bu adamları alınca takım olabiliriz. devre arasında yapılacak bir kondisyon yüklemesiyle beraber sneijder ve podolski'nin kişisel yetenekleri bizi götürür.

    benim acil eylem planım budur.
    bize isim değil bakış açısı lazım özetle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın