2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 222
    galatasaray için yarım bıraktığım bazı önemli özel işlerimden ötürü maça 15 dk kala bulunduğum mekandan evime doğru giderken aman maçı kaçırmayayım aman atmosferi baştan yakalayayım takımımın başında olayım diye normalde 30 dk lık mesafeyi 15 dk da gitmişken, eve gelip elektriklerin kesik olduğu haberini aldıktan sonra hemen telefondan o küçük ekrandan izlemeye koyulmuşken hemde büyük çok büyük heyecanla. sürekli bu sefer başlıyoruz bu sefer olacak bu sefer başka başka diye kendimi avuturken. 90 dk boyunca izlediğim rezalet futbolun hesabını bana kimse veremez. kimse veremez ya, yüzüme gelip tek bir söz söylemez şundan şundan diye.

    şimdi soruyorum, bu sorumu muslera haricinde takımdaki herkese soruyorum. çabalayan da var bu kötü kadroda evet onuda biliyorum. kurunun yanında yaş da yanar diyerek soruyorum.

    8 aralık 2015 galatasaray fc astana maçında kaç dakika olursa olsun oynayan hatta kenardan hatta ve hatta kadroya alınmayıp tribünden,evinden izleyen futbolcular. teknik heyet eskisi ya da yenisi. yönetimi başkanı kim varsa hatta liseli dedeler ( uyumuş olabilirler o saatte ). bu kulüple ile bağı olan kim varsa elini vicdanına koysun ve galatasaray'ın hak ettiği futbol bu olması gereken bu kulübe bu tarihe yakışan bu desin gıkımı çıkarırsam bir daha galatasaray maçı izlemek nasip olmasın bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın