• 9495
    eger takimin istatistikleriyle oyuncularin performansi arasinda bir dengesizlik varsa bunun sebebi turkiye'deki futbolun dogasidir. burak eger iyi bir futbolcu olsaydi bakin golcu demiyorum, kendisi ve podolski en az iki gol atarlardi. eger sabri asli gorevi olan sag beki becerebiliyor ve top kaybini minimunda tutabiliyor olsaydi belki asist yapmazdi ama biz de golu bulana kadar bursaspor ataklari izlemek zorunda kalmazdik.

    galatasaray'da vasatin ustundeki oyuncular belli. bu adamlar iyilerse, sans da bizim yanimizdaysa rakibin de performansina gore sonuclar iyi olabiliyor. vasatin ustu oyuncularla vasatin alti oyuncular arasinda ise kalite olarak ucurum var.

    chedjou ile sabri yanyana oynuyorlar. chedjou, rodriguez, podolski olmasa sabri 5 dk dayanamazdi. oyuncular tabii ki yardimlasacaklar ama bu bildigin isini yaptirmak oluyor. 10 kisi oynamak oluyor. melo da boyle boyle delirdi. keza burak! sneijder ve podolski'nin yaninda felaket siritiyor. tam bir pozisyon cahili. resmen galatasaray adama ragmen gol kovaliyor. galatasaray forvetinin podolski ile bu kadar kalite farkina sahip olma hakki yok. burak ozelinde degil bu dedigim. oyuncu seciminden kadro kurulmasindan bahsediyorum. su anda onliberolarimizin tamamini alalim melo'yu verelim deseler kabul etmeyecek taraftarimiz yoktur heralde. bir tane var benim bildigim ona da selam.

    bursaspor 4 aralik 2015 macinda son paslari duzgun yapamadi. onun disinda en az bizim kadar bizim sahamizda topa sahip oldular. muslera'nin ilk yarida cikardigi yuzde yuzluk gol pozisyonlari var.

    futbol hele ki bizim ligimizde istatistiklerle bireysel peformanslari degerlendirebilecegimiz bir spor dali degil. belki baska ulkelerde oyledir ama bizde oyle degil.

    baya bir dolandik. ozetle istatistikler sizi yaniltmasin sabri'nin isliklanir korkusuyla top almadan 2 asistle maci tamamlamasi sozluk'un yorumlama kalitesini degil ligimizin futbol kalitesini gosterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın