resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1084
    tabi ki henüz bir antrenman yaptırıp çıktığı maç için çok eleştirmemek lazım ama ilk sınavında beni hayal kırıklığına uğrattı. (bkz: 29 kasım 2015 kasımpaşa galatasaray maçı) ilk olarak semih kaya bu kadar formsuz iken onda ısrar edip, hakan balta'yı iyi oynadığı yerden kaydırması bence hata idi. bu tercih yüzünden sadece defans tandemi bozulmadı aynı zamanda olcan adın galatasaray döneminde ilk kez bu aralar umut ışığı vermişken, bu tercih yüzünden olcan da yedek kalmış oldu.

    ayrıca ikinci yarı başlarken takımın orta sahada çok ezilmeye başladığı belli olmuştu. oyuna jose rodriguez'in girmesi doğru hamleydi ama bana göre kesinlikle çıkması gereken kişi yasin öztekin idi. defansa yardımı zaten yok denecek kadar az, hücumda da hiçbir şey üretmeyince gerçekten çekilmez oluyor. bu sene zaten genel olarak çekilmez bir halde. emre çolak'ı onun bölgesine kaydırıp böyle bir değişiklik beklemiştim.

    tabi maçı bir şekilde kazansak hocanın tüm hamleleri doğru görünecekti ama ben maçı izlerken de bunları çevremdekilerle paylaştım. yensek de aynı şeyleri yazacaktım. inşallaah bundan sonraki maçlar hem takım hem hoca için daha iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın