resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1068
    1) çıktığı ilk maç olan 29 kasım 2015 kasımpaşaspor galatasaray maçında hamza hamzaoğlu'nun yavaş tempolu oyunu yerine hücumda tek paslarla seri bir futbol oynatmaya çalışmıştır. bunu zaman içinde oturtabilir ya da oturtamayıp vazgeçer, ama hücumda aynı oyunu denemedi.

    2) elindeki kadro gerçekten enkaz. devre arasında mutlaka en az iki transfer (orta saha ve santrafor) istemesi şart ve isteyecektir. bana kalırsa takımın bir kanada ve bir de sağ beke de ihtiyacı var. ayrıca kondisyon olarak yerlerdeyiz. onu nasıl toparlayacak bakalım...

    3) yasin ilk 11 oyuncusu değil, hakan balta da bekte olmuyor. ben hocanın bekte bundan sonra olcan-carole rotasyonuyla gidecegini düşünüyorum. yasin'i keser mi göreceğiz ama ben olsam emre çolak'ı oynatırım orada.

    4) bu takımın muslera hariç en kilit iki ismi selçuk ile sneijder. selçuk tek başına orta sahayı toparlamakta zorlanıyor, sneijder ise -kondisyon problemini kenara koyuyorum- topla o etkili olduğu yerlerde artık daha az buluşuyor. hoca bu iki meseleye çözüm bulmalı. ama ikisi de orta sahadaki dinamik oyuncu yokluğuyla ilintili maalesef.

    5) futbol cahili taraftarla kendisine kolay gelsin. hamza yerine gelince ne değişmiş... aynı kadroyu çıkartıyor diyen bile var! evet, adamın elinde mbia var da oynatmıyor.
    maç sonu demeçleri bile arasındaki farkı gösteriyor hamza hocayla. hamza hoca olsa bu maçtan sonra sosyal medyadan bahsediyordu... konuşurken çok daha gergindi. mustafa hoca da başarısız olabilir ama yuh artık, kariyerine dönüp bakın bari de biraz usturuplu, en azından sabırlı konuşun. hadi kariyerini de geçtim, daha bir hafta olmadı adam takımın başına geçeli, biraz sabredin. ne bekliyorsunuz ki anlamıyorum? eleştirinin de övgünün de ayarı yok ülke futbolunda. saniyesinde adam asılır, hem de daha dün bulutların tepesindeki adam!

    bakın, sinan'ı oynatmadı diye hamza hocaya sövenler, o zaman "en azından sinan kötü oynasın o zaman tepki göstermez kimse" diyordu. e şimdi umut değil sinan girdi, sinan sövgülere hedef oldu bu sefer. her şeyi siz biliyorsunuz, başka kimse bilmiyor değil mi? bravo devam bu kafayla. yazın favre'ı getirirler, onu da ilk hazırlık maçından itibaren yerden yere vurursunuz, üçüncü lig maçında kovdurursunuz.

    türkiye'de futbol taraftarı hep yönetimlerin zihniyetini eleştirir ama yönetimlerin zihniyetiyle taraftar zihniyeti arasında çoğu zaman fark yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın