resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1030
    galatasaray'a ve beşiktaş'a geliş hikayeleri o kadar birbirine benziyor ki resmen ibretlik.

    öncelikle beşiktaş'a geliş hikayesini hatırlayalım. beşiktaş sezona tıpkı bizim gibi evladı ertuğrul sağlam ile başladı. yaz transfer döneminde sen bizim ''evladımızsın'', bak klüpte para yok transfer yapamayız diyerek adamı diatta, tuna üzümcü, seric, gibi oyuculara mecbur bıraktılar. sonrasında ertuğrul sağlam tabi ki başarısız oldu ve 1-1 biten belediye maçından sonra gitti ve yerine kendisi geldi. ve devre arasında ernst ve yusuf şimşek'i alıp takımı şampiyon yaptı.

    e hani para yoktu ? evet yoktu ama denizlii ertuğrul değil yok çekemezsin.

    ve bize geliş hikayesi; gene aynı şekilde bir yönetim ''evladına'' para yok transfer yapamayız dedi ve ve çoğunluğu kendi hatası olmak üzere kovuldu yerine kendisi geldi. devre arası denizliye bizim yönetimde yok çekemeyecek ve beşiktaş'a yaptığı gibi ernst ve yusuf gibi 2 topçu aldıracak.

    şimdi dönelim kendisiyle ilgili fikirlerime öncelikle ben25 kasım 2015 atletico madrid galatasaray maçında kadroyu kesinlikle ama kesinlike kendisinin kurduğunu düşünüyorum. neden diye sorarsanız ki sebebi şu; http://www.sahadan.com/...ited-Besiktas/309885
    bu maçı hatırlayanlarımız vardır beşiktaş tello'nun mükemmel golüyle kazanmış, başkada bir şey yapmamıştı.

    aynı kadro, aynı oyun planı ama tabi bu gruptan çıkmış manchester united'a söker.

    sonra hamza hamzaoğlu ile bir benzerlik daha var aralarında o da kimsenin söz etmediği; takımı sezon ortasında alıp şampiyon yapan ilk teknik adam (hh olana kadar tekti. evet cevat güler'de var ama cevat hocanın takımın başında sadece orada td olarak gözüktüğünü hepimiz biliyoruz ondan saymadım) ve büyük ihtimal bizide şampiyon yapacaktır. ama avrupa'da 2-0 kaybettiğimiz atletico maçındaki gibi kimliksiz bir galatasaray göreceğiz.
    ve benimde hamza hocayı savunmamın en büyük nedeni buydu. takım çoğu şeyi yanlış yapsada gol bulamadığı, pozisyona giremediği maç yoktu. mesela 2-0'lık atletico maçında takımın başında hamzaoğlu olsa buradan kim söyleyebilir öylesine pasif kalacağımızı ? ama denizli ile kalırsınız işte.

    ha geldi destekleyeceğiz o ayrı konu. galatasaray td'si ben değilim. takım benim istediğim gibi olsa da, olmasada farketmez. hea bu lafımdan ''demek ki devlette seni yönetir ama sen kendisini yönetemeceğini düşünüyorsun!!!!!11!1!!!!11!!'' diye anlam çıkaranlar olacaktır. onlara da allah akıl fikir nasip etsin demekten başka bir cümle bulamıyorum. çünkü ben o kafayı cidden muhattap alamam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın